I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Happy (hearten) Valentine

Jeg har skrevet masser af gange om den helt særligt fine eng i East Sussex, hvor Amly Botanicals holder til. Om de biodynamiske planter og om kilden, der løber langt nede under engen, med sine særligt rensende og revitaliserende evne. Om den bedste kop te, jeg nogensinde har fået, fordi vandet er så rent og særligt.

Om, hvordan jeg har haft fornøjelsen af at være inviteret til picnic og overnatning på engen, hvor man sover i de fineste shelters eller cirkusvogne. Og om katten, der tror den er en hund, og går tur med dig, hver gang du bevæger dig rundt på den kæmpestore eng.

Dér på engen bor Lisa, den ene halvdel af Amly Botanicals, med sin familie i det smukkeste gamle hus, og alt her vidner om det særlige forhold, de har til engen og naturen. Hjertevarme er det ord, der øjeblikkeligt falder mig ind.

Og hvorfor skriver jeg så det på Valentine’s Day?

Jo, blomster og chokolade er dejligt. Det samme er undertøj og parfumer. Men intet slår følelsen af hjertevarme, som vel i virkeligheden er, hvad det hele handler om.

Må jeg have lov at anbefale Amlys hjertevarme, for jo, den fås vitterlig på flaske (og vi benytter os kraftigt af det hos os i skønhedspavillonen, så det er ofte den, du kan dufte, når du besøger os)? Den hedder Hearten og er en af mærkets fine Essential Oil Blends, som du allerbedst drypper på de tilhørende krystaller, så den hjertevarme duft spredes på bedste og mest naturlige vis. Men du kan også bruge den i dit vasketøj, i din rengøring, i din bodyoil, oliebrænder, diffuser, eller hvad du foretrækker. Selv snuser jeg også bare til den indimellem.

Man kan ikke få for meget hjertevarme i disse dage.

Psst… Marie Claire anbefaler den også varmt blandt deres absolutte favoritter. Læs blot deres anmeldelse på billedet ovenfor.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...