I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hands on

Nej, det redder på ingen måde verdenssituation. Men jeg ved at det redder blot en lille smule af rigtig manges dag lige i øjeblikket, hvor alt er kaos, uvant og bekymrende. Og faktisk anbefaler læger i London netop manicure som en del af behandlingen af deres patienter med angst og depression, fordi dét at mærke sig selv og tage sig af sine hænder har en virkelig beroligende effekt på krop og sind.

Det kan være så lidt som at lave et håndbad med lunkent vand og en skefuld olivenolie eller et par drys grøn te fra køkkenskabet, og massere efterfølgende med en god creme. Eller, som rigtig mange af jer gør i øjeblikket, bruger det fine Manicure Ritual fra Kure Bazaar som er præcis dét, de bruger i deres manicurebehandlinger på deres populære neglebar i Paris. Se det lidt som en sheetmask, blot til hænderne, hvor du tager en sheet-handske på, der indeholder en økologisk håndkur, masserer den ind i hænderne, smider benene op og lader den sidde (gerne så længe som muligt, hvis dine hænder er lige så tørre som vores af al den håndsprit).

Der følger også en neglefil med. På neglebaren i Paris klipper de toppen af alle fingrene i manicurehandsken, når den har siddet lidt, og så kan du lige ordne negle, mens kuren virker.

Psst … hvis du har god tid i disse dage, har vi gentaget successen med det fine franske Nail It Nail Kit, der udover manicure-ritualet indeholder verdens bedste negleolie, den fineste sarte lak samt Kure Bazaars professionelle neglefil og rosenpind fra neglebaren i Paris. Der er få tilbage her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...