I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Embed HTML not available.
Skønhed

Hæmoridecreme og bee venom

Heldigvis bliver foromtalte solcreme nævnt et par gange på den røde løber, når de smukke, danske kendisser deler ud af deres skønhedstips. Hør også om Lenes hæmoridecreme, Christianes blitzlys og Caroline Flemings bee venom, der er den store skønhedshype i London lige nu. Det lover jeg at skrive mere om lige om lidt.  

Produktion: Benedicte Balling

14 Kommentarer

 • Svar
  Dorte
  22. maj 2012 kl. 14:38

  Taaak!
  Har du nogle links til nogen af de produkter, der er nævnt? Er man så heldig? 🙂

  Kh
  Dorte

 • Svar
  Kirsten Nielsen
  23. maj 2012 kl. 02:29

  Jeg har googlet Bee Venom, men det ser ud som at der er flere mærker der laver den. Ved du hvilket mærke Caroline Fleming bruger?
  Har du prøvet masken ?
  Kan den købes i DK ?

  På forhånd tusind tak samt for alle dine gode råd og indslag.
  Kirsten

 • Svar
  Kirsten Nielsen
  23. maj 2012 kl. 02:33

  By the way, ved du også hvilken foundation mv Caroline F bruger?

  Endnu engang tak.
  Kirsten

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. maj 2012 kl. 15:18

  Hej Kirsten,

  Tak for din søde kommentar, og jeg har netop skrevet et par indlæg om Bee Venom i dag, herunder hvilken maske, der er den mest solgte. Jeg vil gå ud fra, at det også er den, Caroline bruger.

  Jeg har endnu ikke selv prøvet det, og har ikke set det i Danmark, men jeg skal nok se, om jeg ikke kan få fingre i creme og maske, så jeg kan skrive lidt mere om det her på skønhedsbloggen.

  Hvis det er noget, du vælger at kaste dig ud i, så hører jeg også meget gerne om din oplevelse.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. maj 2012 kl. 15:19

  Hej igen Kirsten,

  Jeg ved faktisk ikke, hvilken foundation Caroline Fleming bruger, men lad mig se, om jeg ikke kan finde ud af det. Du hører fra mig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kirsten Nielsen
  24. maj 2012 kl. 02:51

  Hej Charlotte,

  Tusind tak for dine svar. Skulle du få fat i Bee Venom cremen eller masken vil jeg meget gerne tilbyde at være test person/ anmelder 😉

  Mange hilsner,Kirsten

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. maj 2012 kl. 10:22

  Hej Kirsten,

  Det skal jeg skrive mig bag øret;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. maj 2012 kl. 10:39

  Hej Dorte,

  Tak for din hilsen, og du kan finde meget mere om bee venom-cremerne i de to indlæg, der kommer efter dette. Mht. hæmoridecremen, så er det blot at gå ind i nærmeste drugstore i USA og bede om det. De har forskellige slags. Men jeg skal gerne høre Lene, hvilken hun bruger.

  Jeg vender tilbage.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. maj 2012 kl. 11:02

  Hej Kirsten,

  Jeg har fået tips fra den makeupartist, der lagde Caroline Flemings makeup til DANSK Fashion Awards, herunder lidt om Carolines præferencer for foundation og andet. Jeg laver et indlæg på det på skønhedsbloggen i nær fremtid, så hold endelig øje.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. maj 2012 kl. 11:02

  Hej Dorte,

  Så har jeg fået navnet på den hæmoridecreme, som Lene bruger. Jeg har sågar fået et billede tilsendt, så det er ganske vist;) Den hedder Preparation H Ointment, og er i en gul emballage med mørkeblå firkanter.

  God fornøjelse!

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Dorte
  29. maj 2012 kl. 16:56

  TAK! Hvor er det helt fantastisk sødt af dig! Tusind tak for begge tips – det skal prøves af!
  Tak for en rigtig skøn blog, Charlotte.

 • Svar
  Sophie
  30. maj 2012 kl. 11:15

  Det er noteret ! Hihi

 • Svar
  Jannie Hangaard
  16. juni 2013 kl. 14:03

  Kan Preparation H ikke købes i Danmark? Frygter at der kommer en masse told på, hvis jeg kommer den på Amazon.co.uk.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. juni 2013 kl. 11:32

  Hej Jannie,

  Nej desværre, den fås ikke herhjemme, så køb den, hvis du skal på ferie, eller på nettet. Bruger du Amazon.co.uk burde der ikke komme en masse told på (men undgå den amerikanske version Amazon.com). Du kan altid køre købet helt igennem til betaling, når du handler på nettet, og dermed se præcis, hvad der kommer på af ekstraudgifter som porto, told osv.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar