I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Grab’it while you can

Nej. Vi er desværre ikke kommet tættere på et svar på, hvornår Monasterys produkter kommer på hylderne igen. Der sker noget derude, der er out of our hands, og der kommer nok til at gå et par måneder, før vi har et præcist svar til jer. Så dette er en servicemeddelelse til Monastery Gold-fans. Vi har 9 Gold-olier tilbage og vi ved ikke, hvornår de lander igen.

Og Gold Botanical Oil Serum er vitterlig guldstandard.

Monastery kalder selv olien for The Ultimate Healer og det kan vi godt skrive under på. Gold Botanical Oil Serum dulmer og beroliger selv den mest sarte og irriterede hud, og så giver Gold den så eftertragtede lit from within glød, som de fleste af os drømmer om.

Gold Botanical Oil Serum kan bruges af alle hudtyper, men er særligt til dig med irriteret og sensitiv hud, tendens til rødme, sarthed og tørhed. Dem møder vi en del af hos os, og særligt her om sommeren, hvor huden ovenikøbet bliver udsat for solens skarpe stråler, er det endnu vigtigere at sikre en balance i hud og hudbarriere, så den kan stå sig i solen.

Fra første brug virker Gold beroligende og glødgivende, og virkningen bliver kun bedre med tiden.

Så er det din favorit eller lyder den som noget for dig, så er det her og nu, du skal slå til (sig ikke, at vi ikke advarede dig)<<

2 Kommentarer

 • Svar
  susanne
  17. juni 2024 kl. 10:42

  Så er Gold “bedre” end Vintner´s – eller er det samme resultat?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   17. juni 2024 kl. 10:44

   Hej Susanne

   Tak for hilsen. Vintner’s er en helt særlig olie i sin egen liga, så bruger du, og er glad for den, skal du blive ved den. Gold har færre ingredienser og er særligt god, hvis du døjer med en irriteret, rødmende eller på anden måde ubalanceret hud.

   Giver det mening?

   De bedste hilsner I LOVE BEAUTY

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...