I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Go (tennis)clubbing

Det meste af min familie spiller tennis, og man kan vel næsten sige, at vi har tennis i blodet. Jeg gebærdede mig selv i mange år på tennisbanen iført de karakteristiske korte nederdele, hestehale og hvide poloer, og min lillebror var i mange år Danmarks bedste mandlige tennisspiller og har spillet mod både Nadal og Federer. Nu bor han i USA og spiller løs derovre.

Derfor kan jeg selvfølgelig heller ikke sidde denne lille trend overhørig, der gik lige i mit tennishjerte. Forleden lancerede det italienske modehus Miu Miu deres kollektion The Tennis Club ved en eksklusiv event i Saint Tropez, hvor alt handlede om Game, Set, Match, og stylingen var akkurat som jeg husker den fra mit eget spil (okay, jeg havde måske ikke samme cool solbriller dengang og heller ikke broche på, but you get the picture).

Det fik mig også til at komme i tanke om et tip, Gucci Westman gav for nylig, nemlig hvordan du får (måske ikke tøj-looket, men) det særlige sunde, glødende look, som de smukke, kvindelige tennisstjerner har, når de går af banen efter en kamp. The faux sun-kissed glow, kaldte hun det (og det kan man jo godt have brug for i denne sommer, hvor solen gemmer sig mere end den er fremme).

Vælg Bichette Baby Blush og kør den (i stedet for på det runde på kinderne, som du normalt ville gøre) hele vejen fra den ene kind over næsen til den anden kind (du skal gøre det lidt oppe mod øjnene). Og blend så ud enten med fingrene eller med en makeuppensel (Gucci Westman bruger selv denne til blush).

Voila (prøv, det ser faktisk virkelig fint ud).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...