I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Gik du glip af indslaget om vinterhud på NOVA?

Dét om sprukne læber, irriteret hud og de dér små røde tørknopper på bagsiden af arme og ben, der pludselig har sneget sig ind på dig som en slags baghold. Forleden tog jeg en snak med radiovært Benedicte Balling NOVA om netop vintervejr, der kan bringe krop, hud og hår helt ud af balance. Flere af jer har skrevet, at I gerne ville have hørt det, og jeg iler fluks med hjælp her. For jeg har lusket indslaget ud af Benedicte og du kan høre det lige her

2 Kommentarer

 • Svar
  Helene R
  24. januar 2014 kl. 19:34

  Hej Charlotte, jeg renser selv min hud i arganolie og det fungere godt synes jeg, men har flere gange hørt dig anbefale mandelolie. Er mandelolien bedre efter din menig som renseolie ? Den er jo ihvertfald billigere og så er der jo flere penge til andet “dullegrej”

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2014 kl. 19:50

  Hej Helene,

  Jeg er personligt stor fan af mandelolie til alt muligt, inklusive rensning af hud og ikke mindst øjenmakeup. Her er det supermildt, og mildt er i mine øjne godt. Og ja, derudover er det billigt, hvilket jo aldrig er at kimse af.

  Det er jo meget personligt, hvad man godt kan lide på sin hud, men hvis jeg var dig, ville jeg lade det komme an på en prøve. Bryder du dig ikke om det, kan du sagtens bruge olien til tørre albuer og neglebånd, til at fjerne øjenmakeup, til fødderne osv. Så der er intet forgjort.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar