I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Du skal gå efter farven på blade der falder

Mange har spurgt til efterårets hotteste neglelakfarver, så jeg iler naturligvis med lidt vejledning og inspiration. Kodeordene er hårfarve (jo, det skal jeg nok forklare nærmere), twistet fransk manicure, 50 shades of beige (stadig) og efterårsblade, der falder. Læs fluks med her.

  1. For nylig lavede vi en hel guide med beige toner. 50 shades of beige kaldes en af de største trends lige nu og har du ikke fundet Burberry-trenchen frem fra gemmerne og den beige lak fra hylderne, så er det ved at være tid. Denne tone rammer plet.
  2. Måske kan du huske dengang du skulle matche din neglelak til din læbestift. Og dengang den skulle matche din skjorte eller håndtaske. I al fald kan du helt sikkert huske da den skulle matche din hudtone. Nu er det nye, at du skal matche din lak med dit hår. Mørke farver til mørkhårede, røde toner til rødhårede, lyse toner til blonde, toner med grå til gråt hår og helt hvide toner til hvidt.
  3. Du kender den klassiske franske manicure med klar, let rosa lak og hvid kant (naturlig hvid, husk det nu, ellers bliver det kunstigt i stedet for chikt). Moderne french mani laves med en smuk koral som kant og vil du køre linen helt ud, med en lille koralfarvet prik ved neglebåndet. Sidstnævnte laver du med en nål, du stikker ned i lakken og sætter en perfekt lille prik. Denne koral er perfekt til formålet.
  4. Og så er der denne laktendens som hvisker efterår mere end noget andet. Det er nemlig i toner som har samme farve som de blade, der falder fra træerne lige nu. Rustfarvede, gyldne, brændte røde og orange, let brune toner. Enten en ad gangen eller flere samtidig. Vi har hele paletten hos os.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...