Franske apoteker

3. oktober 2009 - Artikel af Charlotte Torpegaard

 
Det er ikke uden grund, at modeller og makeupartister altid finder tid til at smutte forbi et fransk apotek under modeugen i Paris. De franske apoteker er et slaraffenland af skønhedsprodukter. Det er her, modellerne køber deres Embryolisse-creme, som jeg har skrevet om snart mange gange, og makeupartisterne fylder lageret op af Evians ansigtsspray. Kig også efter Roger & Gallets fantastiske citrusduftende sæber (deres gammeldags parfumer er også rigtig fine), Caudalíes antiage-cremer, der er baseret på druer fra franske vingårde, og Oebinols selvbruner-tabletter, som designere som John Galliano og Julien Macdonald sværger til for at holde en god kulør året rundt. 
 
billede-3
 
Foto: Roger & Gallet
 

0 kommentarer til “Franske apoteker

 1. Franske apoteker…suk…så bliver det bare ikke bedre! Avenes ansigtspray er nu heller ikke til at kimse af. Vil faktisk vove at påstå at den er bedre end Evians :-O (shocking, I know!).

 2. Hej Marie,

  Ja, selvbrunertabletter lyder ikke dårligt, vel?! Desværre er det ikke sådan nogle, som man lige sluger, og så er man gyldenbrun. Men designeren Julien Macdonald, som jeg har interviewet på et tidspunkt, spiser dem året rundt og hævder, at de er en stor del af grunden til, at han altid er solbrun. Det nærmeste, vi kommer på det herhjemme, er Imedeen Tan Optimizer.

  Mange hilsner, Charlotte

 3. Hej Golightly,

  Tak for din kommentar omkring Avenes ansigtsspray, der fås på apotekerne herhjemme. Det samme gør Vichy og La Roche-Posay, der smager lidt af fransk apotek, hvis du ikke lige er på vej til Paris. Sidstnævntes Anthelios-creme er også en modelfavorit.

  Mange hilsner, Charlotte

 4. Selvom det er en gammel “tråd” vil jeg lige sige at…

  Den aktive hoved-ingrediens i de selvbruner tabletter er betacaroten/ betakaroten, som er det orangerøde farvestof som er i gulerødder, gojibær o.lign.

  I perioder hvor jeg drikker meget gulerodssaft opnår jeg den samme “selvbruner-effekt”

  Betakaroten kan også købes i tabletform 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *