I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Forleden spiste jeg aftensmad på taget (og 6 andre grønne skønhedsrutiner jeg elsker)

Forleden spenderede jeg aftenen på Østergro i København. Hvis du ikke allerede er stødt på Østergro, er det den fineste byhave højt oppe på taget af en stor bygning på Østerbro. Højt oppe skal tages helt bogstaveligt for adgangen er via en snoet vindeltrappe på ydersiden af huset og der er nogle omgange rundt, skulle jeg hilse at sige.

Men turen op er det hele værd.

Østergro er til daglig den fineste lille grønne restaurant, der ligger i et drivhus midt i byhaven, mellem høje solsikker, krydderurter, bier og høns. Al mad og drikke er lavet med omtanke og de bedste råvarer, mange af dem fra haven selv. Jeg kan kun varmt anbefale at unde dig selv den fornøjelse.

Hvad jeg lavede dér og hvilke 6 grønne skønhedsrutiner, der er tale om (jo, vi taler skønhedsrutiner, der er gode for både hud, hår og miljø), kan du læse alt om i den nyhedsmail, jeg sendte ud efterfølgende.

Du finder den lige her – og er du ikke allerede på vores mailingliste, så er du mere end velkommen lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...