I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Fodterapi i Liberty

Det er også i Londons eksklusive stormagasin Liberty, at celebrity-fodguruen Margaret Dabbs huserer. Her har hun nemlig sin egen lille fodklinik, hvor du kan komme i hænderne på Dabbs selv, hvis du er heldig. Jeg nåede ikke selv at få booket en behandling (men det gør jeg absolut næste gang), men kiggede mig selvfølgelig godt og grundigt omkring. Jeg har nemlig længe brugt Margaret Dabbs prisbelønnede produkter, lige fra scrubben til fodolien og fodcremen (der er også en såkaldt Shimmer Oil i sortimentet, som er superfin, når du skal til at smide strømperne). Faktisk er jeg blevet så glad for produkterne, at de er blevet inkluderet blandt mine favoritter i den popup-beautyshop, som jeg har lavet med Youheshe.com. Det er alle jer, der handler i shoppen også, for et par af dem er allerede udsolgt. Jeg lover, at de er tilbage på de virtuelle hylder lige om lidt. Hvis du virkelig vil forkæle dine fødder (og det er nu, du skal starte, hvis de skal være klar til sandaler), så læs mere lige her.

Foto: Arkiv

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar