I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Flere pift til benene

Okay, i dag er måske ikke den bedste dag at byde ind med pift til smukke ben (det havde nok været mere passende med et indlæg om vandfast mascara, så det finder du fluks her), men i går lovede jeg at følge op med de sidste to lyntips til smukke, gyldne ben – det første tip finder du nedenfor – og de kommer fluks her: 2) En anden makeupartistfavorit er Nuxe Huile Prodigieuse, som er gået hen og blevet lidt af en klassiker. Den naturlige tørolie fra det franske mærke, hvis spa i Paris, du i øvrigt bør besøge, hvis du er på de kanter, kan bruges både i håret, på kroppen som skuldre, arme og selvfølgelig benene, når de skal vises frem. 3) Og så er der Prtty Peaushun, som ingen kan udtale, men som er gået hen og blevet en af mine favoritter (jeg fik den også smurt på Annette Heick for nylig, da vi optrådte til en stor event sammen, og hun bemærkede flere gange, hvor smuk huden blev). Den økologiske bodylotion fra en af Hollywoods berømte makeupartister Bethany Karlyn har lysreflekterende pigmenter, der får huden til at se både friskere, glattere og mere ensartet ud, end den måske i virkeligheden er (fås blandt andet hos shop.my-roots.dk).

Two quick tips more for your legs: The classic Nuxe Huile Prodigieuse is a perfect companion for bare legs (and arms, shoulders, decolleté, even hair). And my personal favourite the organic Prtty Peaushun by celebrity makeup artist Bethany Karlyn. It really gives a beautiful shine to your legs. Cate Blanchett is a fan, too. 

Foto: Sharon Stone Basic Instinct

11 Kommentarer

 • Svar
  Karen Blum
  22. juni 2012 kl. 11:43

  Det må være lidt i samme stil med Sally Hansens Airbrush Legs? http://sallyhansen.com/products/skin-body/leg-care/airbrush-legs

 • Svar
  Julie
  22. juni 2012 kl. 11:49

  Hej Charlotte,

  Hvilken farve af PRTTY PEAUSHUN Lotionbruger du og annette?

  Bedste Hilsner

  Julie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. juni 2012 kl. 12:28

  Hej Karen,

  Åh, nylonstrømpesprays. Jeg kan huske, at jeg engang havde sådan en med i Go’Morgen Danmark, og endte med at måtte smække benene op på bordet, midt i morgenkaffen, og vise, hvordan de virkede. Dengang var det et helt nyt fænomen, og der var seerstorm efterfølgende, fordi alle ville have sådan en spray. Det var tider.

  Ovenstående er ikke helt det samme. Airbrush Legs og de øvrige nylonstrømpesprays, som jeg kalder dem, sprayer decideret et farvelag på benene, så det ligner, at du har en nylonstrømpe på. Prtty Peaushun, som jeg tænker, at du henviser til, er mere som en almindelig bodylotion, men den har bare en virkelig smuk effekt på huden. Der er også en smule farve i, men det toner egentlig bare ind.

  Håber det besvarer dig spørgsmål – og tak for at sende mig tilbage i minderne;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. juni 2012 kl. 12:30

  Hej Julie,

  Godt spørgsmål! Jeg skal fluks tjekke, når jeg kommer hjem. Du hører fra mig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karen Blum
  22. juni 2012 kl. 12:49

  Hæ hæ, det Go’Morgen Danmark-program gad jeg godt ha set:o)
  Jeg er ret begejstret for Sally Hansens Airbrush Legs, men jeg tror, at jeg også må teste Prtty Peaushun – det er jo altid godt med flere muligheder;o)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. juni 2012 kl. 13:49

  Hej igen Julie,

  Den, jeg brugte med (og på) Annette, hedder ‘Light’. Den går fint ind i huden, men vurdér lige med din hudfarve, om du skal vælge en tone mørkere her over sommeren.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Julie
  26. juni 2012 kl. 17:56

  Tusinde tak 🙂 jeg har i mellemtiden købt MAC skinsheen leg spray som også skal afprøves.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. juni 2012 kl. 12:18

  Hej igen Julie,

  Lad endelig høre fra dig, hvad du synes om MAC Skinsheen, når du har fået afprøvet den.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Cathrine
  28. juni 2012 kl. 21:46

  Hej Charlotte

  Det ligner ovenstående “Prtty Peaushun”, primært er til ansigtet men du vil sige at man også godt kan bruge den til benene?

  Jeg har meget blege ben som ikke kan tage mod farve og prøver desperat hvert år at finde det produkt som kan gøre at folk ikke bliver blændet af dem 🙂

  Har prøvet diverse selvbrunere men da jeg er så bleg kommer det til at se dumt ud på mig og sommerglød bodylotions synes jeg ikke giver meget.

  Vil du anbefale ovenstående eller er der andre som er gode til folk som er meget blege ?

  Mange hilsener
  fra Cathrine

  Ville derfor høre hvad du kunne anbefale

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. juni 2012 kl. 12:01

  Hej Cathrine,

  Det er en body lotion – det fulde navn på produktet er Prtty Peaushun Skin Tight Body Lotion, men den kan, som du skriver, også bruges i ansigtet. Det er der mange, der gør.

  Jeg tror absolut, at du ville kunne få glæde af den (vælg én let farvet version, den findes både uden farve og med forskellige, naturlige farvetoner) – og ellers er det jo virkelig smukt – og meget moderne – at være bleg, så længe huden er fin og velplejet. Tag blot Hollywoodstjerner som Cate Blanchett og Nicole Kidman.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Cathrine
  29. juni 2012 kl. 13:27

  Mange tak for dit svar
  Det vil jeg prøve 🙂
  God weekend

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...