I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Flere olier

Det gode ved regnvejr i sommerhus er, at man ikke kan lave så meget andet end at blive indenfor og læse en god bog, eller måske se at få gjort nogle af de ting, der står allernederst på listen, når solen skinner. Som fx at give sit hår en ordentlig kur.

Selv om strandhår kan være sexet – mange bruger sågar saltvandssprays for at få det til at se så strandagtigt ud som muligt – så er der ikke noget bedre end sundt og skinnende hår.

Jeg gav mig i kast med en hårolie, der skal masseres ind i hår og hovedbund, og lod den sidde halvanden times tid. Nu forstår jeg godt, hvorfor de kalder det for kultolier, for mit hår var blødt og skinnende som aldrig før. Har du ikke lige en god økologisk hårolie ved hånden, så har jeg ladet mig fortælle, at olivenolie giver samme resultat.

Husk altid at komme shampoo direkte i det olierede hår, før du kommer vand i – ellers får du aldrig olien ud.

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Theresa
  24. juli 2009 kl. 10:15

  Vasker du håret før du putter olien i eller er dit hår tørt?
  Mvh og tak for en skøn blog 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. juli 2009 kl. 14:36

  Hej Theresa,

  Håret skal være tørt, når du kommer olien i, og du behøver ikke at vaske det først. Lad olien sidde, sålænge du orker, og husk at komme shampoo direkte i håret, inden du skyller olien ud. Ellers er den ikke til at få ud igen.

  God fornøjelse,

  Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...