I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Flash din maske!

Hjemme hos os er ansigtsmasker i alle former og farver en helt almindelig forteelse. Min lille søn løfter efterhånden ikke engang et øjenbryn, når jeg læser bog for ham iført grøn muddermaske eller hele og halve sheet-masks (okay, sidstnævnte synes han er lidt mærkelige!). De dage er ovre, hvor det var en synd at vise sig offentligt med ansigtsmasker og du kan også roligt åbne for postbudet. I dag flasher berømtheder fra Lady Gaga og Kim Kardashian til Natasha Poly og Lena Dunham deres maskebeklædte ansigter på Instagram, ja selv, Madonna har vist sig frem iført ansigtsmaske. Det har sågar ført til artikler i førende medier som Vogue og Harper’s Bazaar, der udvælger de mest iøjnefaldende maske-selfies. Hvis du søger på ‘celebrities’ og ‘face masks’ på Google, kommer de fleste af dem op (og ja, du troede måske, at du havde set det meste allerede … Vi taler Lady Gaga iført ansigtsmaske og solbriller på én gang). Du kan nu tilslutte dig denne lille ‘tribe’ af ansigtsmaskebeklædte brugere (du bestemmer selv, om det skal være offentligt eller hjemme i fred og ro), hvis du kaster dig ind i kampen om Biotherms Wonder Mud Mask i indlægget lige under dette. Sidste chance er på søndag. Rigtig god weekend til jer alle.

11 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  22. januar 2016 kl. 12:00

  Det er spændende!
  Ja, det er lidt cool at hudplejer bliver noget man viser op og ikke laver i smug bag mørke gardiner. Det er lidt frigørende synes jeg.
  Men om jeg åbner for postbudet med solbriller og sheet maske…. na, det ved jeg ikke rigtig om jeg tør, men måske kunne jeg overveje det hvis han kom med en ilovebeautyboks?? =)
  God fredag skønne Charlotte og læsere!

 • Svar
  Kiraz
  22. januar 2016 kl. 12:45

  Charlotte er det ikke også bedst at gøre det om aftenen, så huden får fred og ro da det bliver meget følsomt med masker, og solen kan skade. For jeg gøre det om aftenen, skal helst passe på det beskytte fra solen da mine pigmenter kan være mørkere bare med en lille solstråle. Fjerner hår med tråd, og det gøre jeg også om aftenen. Man skal næsten gå med en skjold for at beskytte sig. Men jeg glæder mig til Wonder Mud masken, håber jeg får den chance. Har skrevet din forrige blog (var den første:))

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. januar 2016 kl. 12:54

  Hvis du gør, HeLene, åbner for postbudet iført maske og solbriller, så lover du at tage et billede, så vi andre kan få glæde af det, ikk? Smil og glæde er jo også en stor del af smuk hud, så du samtidig gøre os alle sammen smukkere herinde;)

  Psst … ILOVEBEAUTYboksen kommer op på onsdag …

  Rigtig god weekend til dig.

  xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. januar 2016 kl. 12:59

  Kære Kiraz,

  Jeg bruger selv meget ofte masker om morgenen – det er min SOS, hvis jeg ikke ser helt så frisk ud, som jeg kunne ønske. En god grund til at bruge maske om aftenen er, hvis det er en maske, du kan lade sidde på huden (det gælder ikke denne grønne sag fra Biotherm!) og kan få glæde af masken hele natten. Eller hvis du, som du skriver, har en supersensitiv hud, der således kan få ro efterfølgende og ikke behøver en masse produkter efterfølgende.

  Ift. pigmentforandringer så handler det selvfølgelig om at bruge en beskyttende creme uanset om du bruger maske eller ej. Medmindre det er en frugtsyremaske eller anden decideret peelende maske, så kan du roligt bruge den om dagen også.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Line Lykke Skovhus
  22. januar 2016 kl. 19:18

  Jeg er blevet 40 fine år, og er ret glad for det. Kan mærke at mine 40’ere kun bliver endnu bedre mine 30’ere

 • Svar
  Laila jenseb
  22. januar 2016 kl. 19:24

  Hej Charlotte jeg har en gang åbnet min dør hvor jeg faktisk hade glemt at jeg hade en chokolade maske på og det var min hjemme hjælp så jeg er når jeg har en maske så bliver det om aften jeg bliver 58 til sommer og har tør hud mvh Laila

 • Svar
  Kirsten V
  22. januar 2016 kl. 19:54

  Måske skulle jeg forsøge mig med den som fastelavnsmaske, såfremt jeg er heldig 😉
  Den lyder næsten lækre end en fastelavnsbolle 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. januar 2016 kl. 22:46

  Ha ha, Laila, jeg har også engang skræmt et postbud – jeg havde glemt, at jeg havde masken på, da jeg åbnede.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. januar 2016 kl. 22:46

  … der er lidt hulk over den, Kirsten, med den grønne farve, så det er da en mulighed;)

 • Svar
  Rie Dyrnes
  24. januar 2016 kl. 17:02

  Når vi holder tøse pige komsammen har vi nogle gange maske aften. Det føre til rigtig mange grin og en flot hud.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. januar 2016 kl. 20:25

  Det lyder hyggeligt, Rie (og jeg vil tro, at min næste ILOVEBEAUTYboks vil falde i jeres smag så;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...