I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Ferielæsning

Personligt elsker jeg at læse biografierne af skønhedsdronninger som Estée Lauder, Helena Rubinstein, Elizabeth Arden og Chanel. Det er nogle af mine yndlingsbøger.

For udover deres fantastiske historier, handler de også om fremsynede ikoner, der skabte skønhedsimperier, nærmest inden kvinder havde fået stemmeret, og som ændrede kvinders – og mænds – syn på skønhed. Det er fantastisk underholdning, og meget lærerigt.

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Maria
  4. juli 2009 kl. 15:11

  Jeg har længe gerne ville læse en god Chanel-biografi. Kan du anbefale en bestemt?

  /Maria

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juli 2009 kl. 19:37

  Kære Maria,

  Jeg har læst forskellige bøger om Coco Chanel. En af dem er af Axel Madsen, der beskriver hendes liv – den har jeg læst flere gange. Jeg er også stødt på en af Edmonde Charles-Roux, som jeg selv vil kigge nærmere på ved lejlighed. Du kan finde dem begge på http://www.amazon.com. Og ellers kommer der også en film om hende til efteråret, hvor Mads Mikkelsen spiller Igor Stravinsky overfor Anna Mouglalis.

  God fornøjelse,

  KH Charlotte

 • Svar
  Maria
  7. juli 2009 kl. 22:39

  Kære Charlotte,

  Mange tak for input. Filmen har jeg læst om, og jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med den senere i år. Bøgerne skal jeg helt klart også lure lidt på. Tror nemlig det er god sommerferielæsning.

  God ferielæselyst til dig også.

  /Maria

Efterlad en kommentar