I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Ferie, ferie, ferie

Åh ferie! Endelig. Kufferter skal pakkes, sommerhuse skal indtages, vand skal bades i og solsenge skal udfyldes. Uanset om du skal rejse til eksotiske lande, i kolonihaven eller være hjemme, så har vi samlet vores feriefavoritter som du er mere end velkommen til at lade dig inspirere af.

Vi taler duftlyset, der skaber den gode stemning og tager dig på en lille rejse til Capri. Poketlen som er den hotteste trend i Japan lige nu og sikrer, at du aldrig tørster. Den lille fine taske til dit badetøj, din solcreme, håndklædet og bogen. Solstiften til kinder, næse og udsatte punkter.

Badesaltet der får dig ned i gear til ferien (og oh, hvilket badesalt) og hårolien, der både giver smuk glans og beskyttelse, og tager dig en dufttur til fjerne strande. Der er den smukke highlighter, der fremhæver din glød på fineste vis, og Washi’en, der sikrer, at din glød altid ser frisk og ensartet ud.

Der er toneren, der sikrer, at solcremen aldrig ender med at tilstoppe dine porer, og så er der selvfølgelig solcreme til alle.

Du finder det hele samlet her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...