I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Et sidste ord om den sag

Inden jeg forlader min lille YSL-kavalkade, vil jeg komme med en lille anbefaling. Den 3. april har filmen Yves Saint Laurent premiere, og den er virkelig seværdig. Jeg fik lov at se den for nylig til en særvisning (kun for mig), og jeg glemte alt om tomme sæder omkring mig, ja i det hele taget alt omkring mig, da jeg blevet taget tilbage til 1958, hvor Yves Saint Laurent startede sin karriere. Med smukke muser, udsøgte selskaber, hårde kampe og mødet med den mand, der skulle ændre hans liv på alle måder. Med Elizabeth Arden og Carmel Snow – den berømte chefredaktør på Harper’s Bazaar – front row til hans første show. Og med fantastiske billeder fra Yves Saint Laurents og Pierre Bergés berømte hus Majorelle Garden i Marrakesh, hvor Yves Saint Laurent fandt glæden igen, når han havde været helt nede i sin manio-depressive sygdom. Det er i øvrigt også farverne fra Majorelle Garden, der har inspireret til dette års sommerlook fra YSL. Jeg har lagt et billede af det ind på instagram (#ilovebeautydk), hvis du vil have et smugkig.

Du kan stadig nå at blive en af de heldige vindere af YSLs musthave-gloss. Det er lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...