I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Et rap over fingrene

Inden jul lagde jeg mig på den varme briks hos Daniela hos Complete Me i København. Jeg var inviteret ind til en såkaldt Complete Spiritual-behandling med Själs produkter, som faste læsere vil vide, at jeg er temmelig stor fan af. Det er jeg også af behandlingen, som jeg har fået en gang før, for udover at den giver den smukkeste glød og hud, så er det også en udsøgt fornøjelse (jeg kan absolut anbefale den, hvis dit nytårsfortsæt er at forkæle dig selv – det er halvanden time i himlen). Til behandlingen hører også en håndmassage, og det er egentlig den, jeg vil frem til. For ligeså meget ros, jeg fik for mit ansigt, lige så meget skænd fik jeg for mine hænder. Ja, jeg indrømmer det. Blankt. Jeg har ikke taget mig godt nok af mine hænder her i efteråret og det har gjort dem tørre og ja, huden ældre at se på. Og det kommer fra mig, der ellers prædiker, at hænderne er dit visitkort og det sted på kroppen, der i virkeligheden afslører din alder. Jeg gik fluks hjem og lagde en håndcreme i alle skrivebordsskuffer, tasker, biler og natborde. Og nu smører jeg på livet løs. Det har allerede hjulpet rigtig meget, og jeg har lovet mig selv at huske det. En gang i mellem hjælper en lille reprimande (PS: Lige nu er jeg ret vild med Jurliques håndcreme, og jeg veksler mellem favoritterne rose og lavendel).

4 Kommentarer

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  29. december 2015 kl. 01:23

  Det lyder alt for lækker Charlotte, med 1 1/2 times behandling. SUK…. 🙂 Men, Åhh ja de hænder. Det ku’ vær så nemt, men stadig bli’r det glemt. Jeg har netop siddest og snakket hænder med min søde italienske svigerinde. Jeg skulle lige ordne hendes negle og lægge en fin nytårs lak. Og så kom mit mantra frem igen, for hun haved også forsømt. Når du peeler en gang om ugen, så masser lige hænderne med resterne, inden du skyller af, og bagefter mens fugt masken ligger, masser da lige de hænder med samme fugt maske. … Og så husk vanterne. Det er jo piv koldt. 🙂 knus V.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. december 2015 kl. 09:22

  Vibe, det er en virkelig fantastisk behandling. Den har også en spirituel dimension med ædelsten, som du holder i hænderne og har liggende på maven og ved fødderne undervejs – det elsker jeg, og jeg vil helst ikke slippe stenene igen, når behandlingen er slut.

  – og jeg kan love dig, at hænder og neglebånd altid får resten af scrub’en, serummet, natcremen, øjencremen og hvad jeg ellers måtte smøre mig ind i. Jeg har blot verdens tørreste hænder, og det er først nu, med Jurliques håndcreme i utallige lag, at det begynder at hjælpe. Vanterne skal jeg dog huske. Det er jeg ikke god til, og det er fluks skrevet bag øret:)

  Rigtig godt nytår til dig lige om lidt, xxCharlotte

 • Svar
  Mie
  2. januar 2016 kl. 13:23

  Uhh, ja dem har man tendens til at glemme…. Det skal de nok fortælle en, så man ikke tør glemme det igen 😉 Jeg kan i øvrigt anbefale Purely Professionals håndcreme, der er god, fed og indholder solfaktor… hvis du ikke allerede har haft stukket fingrene i den 😉

  Rigtig god bagjul og godt nytår,
  Mvh Mie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. januar 2016 kl. 16:46

  Kære Mie,

  Rigtig god bagjul og godt nytår til dig også! – og ja, jeg tør faktisk ikke komme ned til Daniela igen, før jeg har bløde babyhænder;) Og tak for din anbefaling – det er altid dejligt, når der kommer anbefalinger fra jer. Jeg holder meget af Purely Professional, men det er længe siden, at jeg har haft fingrene i håndcremen. Jeg må se om jeg ikke skulle have én i gemmerne.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...