I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Konkurrencer

Er du klar til en konkurrence?

[reklame] Vil du gerne vinde den nye Double Serum fra Clarins? Så er det i morgen, jeg sætter 5 styk på spil herinde på skønhedsbloggen. Med gurkemeje, små grønne bananer, planteolier og hele molevitten. Så hold dig endelig til, hvis en af dem skal være din. I ventetiden vil jeg skynde mig at byde ind med endnu en indre skønhedstonic med den så velomtalte gurkemeje i fokus. Opskriften kommer fra den berømte newyorker-café El Rey, der har stor efterspørgsel på deres Turmeric Tonic, der er øjeblikkeligt hydrerende, opfriskende og velgørende akkurat som serummet. Here goes: 2 spsk friskrevet gurkemeje, 1 spsk friskrevet ingefær, 1 kardemommekapsel, 2 kopper vand, 1/4 kop rå honning, 1 spsk tørrede kamilleblomster, 1 citron samt mineralvand eller kokosvand. Kom gurkemeje og ingefær i en gryde og knus kardemommekapslen, så du kan få frøene ud. Kom dem i gryden, tilføj vand og lad det simre i 10 minutter. I mellemtiden blander du kamilleblomster og honning i en anden gryde og varmer det langsomt op. Kom begge blandinger gennem en fintmasket sigte og lad dem køle af (begge kan opbevares i køleskab i tætsluttende beholder i op til en uge). Til en drink blander du 1/3 kop af gurkemejeblandingen med 1/2 spsk kamilleblanding, saften af en halv citron samt enten mineralvand eller kokosvand for ekstra boost. Sund skål, eller hvad man siger.

15 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  7. september 2017 kl. 20:19

  Hvor jeg synes det spændende! Det må jeg lave i morgen, har det hele på lager.
  ♡ Kh Anne

 • Svar
  Christina ulrikka Jensen
  7. september 2017 kl. 20:23

  Det skal prøves 🌸

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. september 2017 kl. 08:28

  Hvor dejligt at høre, Anne (og perfekt, at du har det hele allerede;) – jeg kan rigtig godt lide versionen med mineralvand. Så er det næsten som en drink;)

  Rigtig god fornøjelse, xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. september 2017 kl. 08:30

  Hvor dejligt at du får lyst til at prøve det, Christina. Jeg kan kun varmt anbefale at lave en lidt større portion og have det stående i køleskabet. Så er det superlet lige at lave.

  Rigtig god fornøjelse.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne Mette K
  8. september 2017 kl. 08:51

  Uh det må jeg også prøve! Jeg er ikke så meget til varmt (mandel)mælk, så denne her passer så fint til mig i stedet.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. september 2017 kl. 09:06

  Jamen, så tror jeg helt sikkert, at denne vil være noget for dig. Og du får alle de samme gode næringsstoffer som i latte’n (latte’n kan i øvrigt sagtens laves med almindelig mælk, hvis man foretrækker det frem for mandelmælk, selv om der er en del sundhedsguruer, der hævder, at enzymerne i komælk nedbryder nogle af de sunde stoffer i fx matcha, gurkemeje osv.)

  Rigtig god fornøjelse, KH Charlotte

 • Svar
  Tina KH
  8. september 2017 kl. 09:21

  Fin tonic, skal jeg prøve at lave:-)
  Jeg må huske din konkurrence.
  Hilsner og en god weekend til dig!

 • Svar
  Malene O
  8. september 2017 kl. 12:33

  Det skal helt sikkert prøves af – der bliver vist dømt selv forkælelse i denne weekend . Nu er der nemmelig også tid til lige at nyde den skønne fødselsdag boks, som jeg var så heldig at være en af de hurtige der fik fingre i.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. september 2017 kl. 13:07

  Rigtig god tonic-fornøjelse, Tina – og ja, husk konkurrencen. Den kører nu;)

  Rigtig god weekend, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. september 2017 kl. 13:08

  Uh, det lyder som en dejlig weekend, Malene (jeg har adskillige arrangementer på programmet, så min ser lidt anderledes ud;). Rigtig god fornøjelse med både beautyboks og tonic.

  xxCharlotte

 • Svar
  Marianne Jensen
  10. september 2017 kl. 21:01

  Fantastiske opskrifter.er især imponeret over de antiinflamatoriske indgredienser . Fin inspiration , som jeg vil tage til mig
  Tusinde tak Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. september 2017 kl. 08:22

  Mange tak for hilsen, Marianne – jeg er virkelig glad for, at det faldt i smag (forhåbentlig også helt bogstaveligt;). Det kunne være, at jeg skulle lægge min yndlingsopskrift på ginger-gurkemejeshot op også. Den snupper jeg selv om morgenen, når jeg har den i køleskabet.

  Rigtig god mandag, KH Charlotte

 • Svar
  Inger Christiansen
  11. september 2017 kl. 08:54

  Det skal helt klart prøves. drikker citron og ingefær med kogt vand

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. september 2017 kl. 09:02

  Hvor godt at høre, at det kunne inspirere, Inger – og hvis du i forvejen drikker citron og ingefær, så er jeg ret sikker på, at du vil kunne lide denne også.

  Jeg har selv netop lavet en ny forsyning af tonic’en til køleskabet.

  Rigtig god fornøjelse, KH Charlotte

 • Svar
  Eva pedersen
  12. september 2017 kl. 14:50

  olie

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...