I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Er der ikke noget, der virker? Så læs med her!

Det spørgsmål, jeg har fået allermest i skønhedspavillonen i denne uge, handler om tør og uregerlig vinterhud. Og man synes, at man gør alt hvad man kan med ekstra serum og olie og plejende creme, og alligevel er der ikke helt balance. Ofte handler det om at gå et skridt tilbage fra plejeprodukter og kigge på din renserutine. Prøv at skifte de produkter ud, du bruger til at rense huden med, til nogle meget milde af slagsen. Det kan gøre en langt større forskel end du måske umiddelbart tror. Drop rensegeléen til ansigtet, og brug i stedet en rensebalm eller en renseolie, der ikke skal skylles af, men kan fjernes med en blød vaskeklud, opvredet i lunkent vand. Har du meget sart hud, kan du med fordel bruge de bløde musselinsklude, som flere mærker efterhånden lancerer; det er et godt, gammelt bedstemortip. Eller dup forsigtigt ansigtet med Kleenex eller blødt toiletpapir. Jeg kan kun varmt anbefale økologiske Balm Balms økologiske kokos-renseolie og de tilhørende økologiske musselinsklude – de har reddet mangen en vinterhud. Skal de også redde din? Så find kokos-renseolien her (den fjerner også øjenmakeup) og musselinskludene her. Jeg har også lagt Mizons eminente fugtmaske ind på hylderne i skønhedswebshoppen. Det er det koreanske skønhedsmærkes stjerne-sheetmask og noget af et fugtbad til tør vinterhud. Læs mere her.

 

2 Kommentarer

 • Svar
  Mia
  9. januar 2017 kl. 09:09

  Jeg har også prøvet ALT mod den tørre vinterhud. Men det var først da jeg begyndte at tage kosttilskud der virkelig skete noget. Jeg tager skin care collagen filler fra new Nordic og nu har jeg blød hud året rundt. Det kan varmt anbefales 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. januar 2017 kl. 09:39

  Ja, Mia, absolut. Sund kost og gode kosttilskud er alfa og ja, omega, for en velfungerende hud. Tak for din anbefaling. Jeg fylder mig også med gode kokosolier og masser af ‘skønhedspulver’ i disse dage.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...