I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Engang brugte man rosa lyspærer. Dette er en del lettere!

Jeg har haft den liggende længe uden at nænne at bruge den. Så det tog noget tid, før jeg stak fingrene i den fine rosa balm og gik i krig med den. ‘Den’ er YSLs seneste skud på Touche Éclat-stammen (du ved, den berømte highlighter/concealer, som makeupartister, celebrities – og jeg – altid har liggende i tasken) og jeg er hooked! Så er det sagt. Jeg bruger den lige over munden, både til at highlighte amorbuen og ja, til at udglatte de små rynker om munden, som jeg pludselig også har opdaget. Derudover bruger jeg den under øjnene til at lysne området og glatte ud. Og hvor jeg ellers lige synes, at huden i ansigtet kan trænge til en lille hjælpende hånd. Det ser virkelig pænt ud, og jeg har fået flere komplimenter, siden jeg begyndte at bruge den. Jeg har ladet mig fortælle, at den også skulle være superfin at bruge udvalgte steder i ansigtet og så køre en stor makeupbørste henover. Det skulle give en airbrush-effekt. Der var åbenbart en gang, hvor kvinder foretrak rosa lyspærer i de rum, hvor de skulle opholde sig, fordi det gav det smukkeste lys til huden. Dette er lidt lettere.

10 Kommentarer

 • Svar
  Anette Ninon
  12. oktober 2015 kl. 16:32

  Den lyder jo som interesant at købe eller ønske sig, super spændende.

 • Svar
  HeLene
  12. oktober 2015 kl. 16:45

  Er det en cremet sag?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. oktober 2015 kl. 17:32

  Hej Anette,

  Stik fingrene i den hos en YSL-forhandler – den kan varmt anbefales.

  KH Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. oktober 2015 kl. 17:33

  Hej HeLene,

  Det er en balm-konsistens, der nærmest bliver til pudder, når den bruges. Ret fin. Og undskyld, hvis jeg har tilføjet (endnu) et produkt til din ønskeliste;)

  KH Charlotte

 • Svar
  Maike
  12. oktober 2015 kl. 19:28

  Hm er jeg helt blind eller står der ikke hvilket produkt det drejer sig om? Jeg går ud fra det er Blur perfector som har stået på min ønskeliste siden den blev lanceret? ☺

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. oktober 2015 kl. 19:59

  Kære Maike,

  Nå ja, en biting;) Det er selvfølgelig YSL Touche Éclat Blur Perfector.

  KH Charlotte

 • Svar
  Maike
  12. oktober 2015 kl. 21:46

  Hihi details details… 😉

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  12. oktober 2015 kl. 22:04

  Den er fin, den er lyserød, og den lyder som det der produkt, der giver det der lille ekstra something. What’s not to like? 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. oktober 2015 kl. 12:51

  Det er dét, Maike – når man bliver grebet af noget, så tror man (okay, jeg), at alle ved, hvad man mener. Godt du skrev!

  Mange hilsner, Charlote

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. oktober 2015 kl. 12:51

  Nemlig, Tenna, what’s not to like!;) God fornøjelse, hvis du kaster dig over den.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...