I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Endelig i Danmark

Jeg har skrevet om den i min skønhedsbog ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke …’ og jeg har også tidligere hypet den her på skønhedsbloggen. Eve Loms kult-cleanser, som Vogue har kaldt ‘sandsynligvis den bedste rensecreme i verden’ og som har vundet flere skønhedspriser end jeg kan tælle til, senest InStyles Best Beauty Buy 2011. Faktisk kan du slet ikke lade være med at rense din hud, når du først får fingrene i den. Eve Lom, der er fra det gamle Tjekkoslovakiet, kaldes også the queen of cleanser og hendes filosofi – og berømte ansigtsbehandinger, som fås på spaer verden over – er ikke overraskende baseret på netop grundig afrensning af huden og et helt enkelt hudplejeregime. Less is more. Fra september kan du få Eve Loms produkter, der udover rensecremen tæller en række cremer (jeg kan anbefale TLC Radiance Cream), masker, serum, øjenprodukter og læbepomade (som er virkelig god!), i Danmark. Jeg skal nok følge op med forhandlerinfo.

 

8 Kommentarer

 • Svar
  Lene
  15. juli 2011 kl. 09:30

  Jeg synes det er værd at kigge på ingredienser i dette “verdens bedste” renseprodukt: Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Peg-30 Lanolin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aluminum Stearate, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), Peg-75 Lanolin, Chamomilla Recutita (Chamomile Oil), Eugenia Caryophyllus (Clove Oil), Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Oil), Humulus Lupulus (Hops Oil), Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, P-Chloro-M-Cresol, Eugenol, Isoeugenol.

  Intet mindre end 5 parabener og mineral olie… Jeg ville ikke bruge det i ansigtet!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. juli 2011 kl. 09:49

  Kære Lene,

  Tak for din kommentar, og jeg havde faktisk gættet, at en sådan ville komme i forlængelse af indlægget. Jeg er helt enig i, at bekymrer du dig for parabener og mineralske olier, så er denne rensecreme nok ikke noget for dig. Jeg er selv en af dem, der kigger på indholdsdeklarationer, ikke mindst i lyset af, at jeg for nylig har født en lille søn, og under min graviditet og amning har været yderst optaget af emnet, ligesom det er min generelle holdning, at der ikke er nogen grund til at bruge unødige tilsætningsstoffer på huden. Det bærer denne skønhedsblog vist også præg af.

  Når det er sagt, så findes der produkter, som bare er så gode, at jeg gør en undtagelse, fordi de gør en masse andet godt for min hud (ja, og ofte tilhører disse bare den såkaldt konventionelle del af skønhedsverdenen). Min holdning er, at så længe jeg generelt lever sundt og undgår for meget unødigt, så tror jeg ikke, at der sker så meget ved, at der slipper et produkt eller tre ind, der indeholder andre ting. Vi har nok allesammen yndlingsprodukter, som vi ikke vil undvære for noget, hvad enten det er en vidundermascara, en yndlingsparfume eller en foundation, vi bare ikke kan leve uden. Det handler i min optik (også) om sund balance.

  Men enig, er du dedikeret ‘økolog’, så er Eve Lom nok ikke noget for dig. Så prøv i stedet et af mine andre yndlingsrenseprodukter: Balm Balms kokosolie-cleanser. Renere fås vist ikke.

  Mange hilsner og tak for dit input, Charlotte

  PS: Til alle – vil du gerne være mere økologisk og ren i dit hudplejevalg, så start altid med kropsprodukterne. Vi har en tendens til at fokusere meget på ansigtet, men husk at det er huden på kroppen, der udgør langt det største område, og dermed er mest udsat. Blot en lille (generel) tilføjelse. Vil du i øvrigt vide mere om parabener – på godt og ondt – så læs det grønne kapitel i min skønhedsbog ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke …’.

 • Svar
  Marianne
  24. juli 2011 kl. 20:33

  Jeg glæder mig virkelig til at prøve dette “vindunderprodukt” og er samtidig taknemmelig for at have fået en ærlig og relevant bedømmelse af det. Tak

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. juli 2011 kl. 12:45

  Kære Marianne,

  Tak for din hilsen, og ikke mindst din fine kommentar. Det er jeg rigtig glad for at høre.

  Held & lykke med Evelom.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Keep it simple « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  23. august 2011 kl. 18:23

  […] Læs også Endelig i Danmark  […]

 • Svar
  Ilovebeauty loves: Eve Lom Cuticle Cream « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  7. november 2011 kl. 09:28

  […] Læs også Endelig i Danmark […]

 • Svar
  Marianne
  9. november 2011 kl. 22:08

  Hej Charlotte
  Er det mig der er tabt bag en vogn og endnu ikke har set hvor det forhandles?? Eller er det tophemmeligt 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. november 2011 kl. 08:32

  Kære Marianne,

  Det er absolut ikke tophemmeligt;) Lige nu forhandles den hos Arndal Spa i København, men om meget kort tid (slut november) kan du også finde den blandt mine skønhedsfavoritter i en særlig beautyshop på nettet, som jeg laver i samarbejde med modewebboutiquen Youheshe.com. Der følger ovenikøbet lidt ekstra med rensebalmen i en introperiode. Du kan læse mere her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/en-pop-up-beautyshop/2011/11/

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...