I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

En svamp om dagen holder doktoren væk (og huden smuk)

For nylig var jeg i Monaco med moderedaktøren fra finsk Cosmopolitan, hvor samtalen hurtigt faldt på Four Sigma Foods – de  finske drenge, der er gevaldigt i vælten med deres insta-svampe som anbefales af alle lige fra yogaguruer og atleter, til kunstnere og kokke. Selv amerikansk Vogue er faldet for svampe-ekstrakterne, som du drikker som te, ruller havrekugler med eller hvad du nu har lyst til, og som lover bedre immunforsvar og søvnkvalitet, mere energi, roligere nervesystem og ikke mindst smukkere hud. I dag modtog jeg en pakke fra dem med velgørende svampedrik, der forhåbentlig kan sende min kedelige januarforkølelse helt på retur. I’ll keep you posted (og fik jeg sagt, at svampe er en kæmpetrend i hudpleje også? Tjek blandt andet hos Dr. Weil for Origins samt hos Kanebo og La Prairie). Four Sigma-svampene fås i øvrigt også herhjemme nu hos Naturesource.dk.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  26. januar 2015 kl. 17:06

  Kære Charlotte.
  Jeg læste lige om den svamp på nettet. Imponerende! Den må jeg ha’ fat i! 🙂
  Jeg får desværre stadig ikke nyhedsbrevet, snøft! .. Skal jeg bare tilmelde mig igen mon?
  Hilsener,
  Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. januar 2015 kl. 17:55

  Kære Anne,

  Ja, jeg har også pakket modeugetasken med dem, så jeg har noget at overleve på;)

  Mht. nyhedsbrevet, så har jeg endnu ikke sendt noget ud her i det nye år, så det kan være derfor. Men du stod som ‘unsubscribed’ i systemet. Det har vi lavet om på som aftalt, men det er et ret strikt system, så hvis man en gang har frabedt sig at modtage herfra, så kan det godt blokere. Det valgte jeg for at sikre, at der aldrig ville blive tale om spam herfra.

  Så det kan godt være, at du skal tilmelde dig igen – måske med en anden mailadresse, hvis du har en sådan.

  Jeg håber, det lykkes.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...