I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

En lille tur til Grasse

Jeg vil næsten vove at påstå, at det er en mangel i min parfumeopdragelse, at jeg endnu ikke har været i Grasse i Sydfrankrig. Det er nemlig dér, at de fine lavendler og roser bliver dyrket til de parfumer, vi dupper på håndleddene. Men det bliver der lavet om på nu, for de næste to dage befinder jeg mig i Grasse, midt i rosenhøsten, hvor jeg bliver behørigt introduceret til parfumens allerinderste hemmeligheder. Jeg lover at skrive alt om det her på skønhedsbloggen. PS: Polkaprikker à la Bardot må vel være passende påklædning i det sydfranske?!

 

 

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Miriam
  18. maj 2010 kl. 09:27

  Hej Charlotte

  Apropos parfume, så ville jeg bare lige høre, om du havde trukket vinderne af den fine YSl-konkurrence? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. maj 2010 kl. 22:58

  Hej Miriam,

  Det gør jeg lige så snart, jeg kommer retur fra Grasse. Det bliver slut på ugen.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar