I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

En ansigtsbehandling udover det sædvanlige

For snart længe siden inviterede Andrea Rudolph mig til at prøve den nye behandling, som hun har lanceret i forbindelse med sine økologiske produkter, og forleden lod det sig endelig gøre. Ansigtsbehandlingen, der i øvrigt går under navnet Acai Organic Facial Care (det brasilianske acaibær er signaturingrediensen i Rudolph Care – læs mere her) og fås på udvalgte klinikker rundt omkring i landet. Jeg er lidt af en sippe, når det kommer til mit ansigt, og der skal en del til, at jeg bliver duperet, men jeg må indrømme, at det var en udsøgt fornøjelse. Glem alt om damp, dybderens og masker, der niver, og tænk i stedet 90 minutters blide strøg og massage. Jeg var så heldig at komme i hænderne på Line, som har udviklet behandlingen sammen med Andrea, og Line er noget af en tryllekunstner udi alt lige fra zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi til ansigtsmuskulatur, og behandlingen inkluderede såvel arme som fødder, så det hele går op i en højere kropsenhed. Line står også bag Andreas anden behandling Acai Organic Mama Care, og lur mig, om den ikke får et par linjer i min kommende skønhedsbog (det er nemlig absolut ikke ligegyldigt, hvad du lægger krop til, når du er gravid!). Den kan du læse mere om her, bogen altså. Få også en masse tips fra Andrea, når hun lige om lidt gæsteblogger her på skønhedsbloggen.

Foto: Rudolph Care

3 Kommentarer

 • Svar
  Rikke
  2. april 2012 kl. 13:47

  Det lyder herligt. Men det lyder også som om, at det der var helt igennem fantastisk var: “Line er noget af en tryllekunstner udi alt lige fra zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi til ansigtsmuskulatur, og behandlingen inkluderede såvel arme som fødder”. Så mit spørgsmål lyder; Hvad nu hvis man kommer i hænderne på en helt anden end Line. Hvordan er behandlingen så? Altså selve produktet – acaibehandlingen?
  Mange kærlige hilsener

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. april 2012 kl. 07:43

  Kære Rikke,

  Tak for din kommentar, og jeg forstår sagtens dit spørgsmål. Jeg spurgte faktisk netop Line om det samme, og hun fortalte mig, at hun selv havde trænet de fleste af de behandlere, som laver Rudolph Care-behandlingen, så de laver den akkurat som hende. Hun anbefalede blandt andet steder som Helle Thorup i København og Århus, Maria F i Vejle og Naturskøn i Århus. Og de inkluderer alle de samme aspekter – zoneterapi, akupressur osv. – som Line. Det er en del af behandlingen.

  Rigtig god fornøjelse, hvis du kaster dig ud i det.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Rikke
  3. april 2012 kl. 09:38

  Tusind tak Charlotte. Tak for dig og tak for din blog <3

Efterlad en kommentar