I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Drikker din hud nok vand?

Det er titlen på en artikel, jeg har skrevet til Feminas sundhedsmagasin Move, der er på hylderne nu. Nå ja, tænker du måske, fugt er der da ikke noget nyt i. Men rent faktisk har vi talt så meget om rynker, opstramning og anti-age de seneste år, at vi har glemt hudens helt basale behov. En nylig undersøgelse i Asien, der sætter de største skønhedstrends lige nu, viser, at fugt har overhalet anti-age som det vigtigste hudplejebehov nu. En stærk fugtbarriere er da også din billet til sund hud, siger Janet Pardo, der er Cliniques Senior Vice President of Global Product Development i artiklen. Miljømæssige aggressorer, stress og allergier påvirker huden langt mere end tidligere. Når du styrker og reparerer hudens barriere, bliver den mindre påvirkelig overfor disse ting, og her er fugt alfa og omega. Læs meget mere om fugt og hvad det gør for din hud i artiklen (også hvordan fugt faktisk har en underliggende antiage-effekt).

2 Kommentarer

 • Svar
  Karin V S
  24. juni 2015 kl. 11:54

  Kære Charlotte 🙂
  Ved du hvorfor alle de største hudpleje og makeup trends kommer fra Asien? ‘Plejer’ det ikke at være fra USA, Frankrig og England?
  Man kan ikke åbne et magasin, dansk såvel som udenlandsk, uden at høre om deres fantastiske ideer og påfund! Tag bare hele cushion foundation bølgen – hvor det på vores breddegrader vel kun er Lancome der har taget det til sig!
  Synes det er spændende og skønt, men hvordan kan det være? Har de haft doktorer eller professorer der har forsket i anti-age og make up tricks på et andet niveau end hos os?
  Og så et lille hjerte-suk: ærgerligt det ikke er lettere at komme i nærheden af de asiatiske vidundere, det er nærmest umuligt at opdrive noget i Danmark, og vil man handle på nettet, ja så er det heller ikke muligt.
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. juni 2015 kl. 14:47

  Kære Karin,

  Jeg blev interviewet til Eurowoman om netop dette – prøv at læse med her, hvor du får lidt mere at vide om tendensen. Der er også et link til interviewet.

  https://www.ilovebeauty.dk/holdojemed/2014-skonhed-der-starter-med-k/2015/01/

  Mht. produkter, så begynder der – så småt – at komme nogle af de originale hertil. Tjek fx Benton Cosmetics hos Magasin (jep, med snegleslim og det hele) og på Beaumonde.dk kan du også finde originale koreanske skønhedsprodukter som Dr. Laprin og Korean Beauty 4D Motion Cleanser.

  God fornøjelse, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...