I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Din liner skal under øjet og den skal være blå

Min første eyeliner var koboltblå (faktisk var det min mors, jeg snuppede) og jeg brugte den under øjet i en relativt kraftig streg. Hey, det var firserne og det var hot. Forleden læste jeg at netop under eye liner bliver én af årets største (og mest overraskende) trends, der kom ind fra sidelinjen på podierne til et par shows og på øjnene af et par celebrities. Ovenikøbet i den blå farve, som jeg har skrevet om de sidste par dage. Supermodellen Cara Delevigne er en af dem, der flasher den blå liner på de sociale medier. Og faktisk er det langt smukkere end jeg husker det. Det er lige før, jeg overvejer at hoppe med på bølgen igen …

full lace wigs

2 Kommentarer

 • Svar
  Rie Dyrnes
  5. februar 2017 kl. 23:19

  Den var jeg også med på, og så blå mascare til, så var man hot :O) Tænker at prøve den blå streg igen :O)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. februar 2017 kl. 11:02

  Ja, jeg havde også blå mascara til, Rie;) Men hvis man nu fjerner den – og det meget klassiske firserpræg – så ser det faktisk ret fint ud. Så prøv du bare igen.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...