I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Diane Kruger for Chanel

Jeg vender tilbage til Laser X3, som jeg lovede at skrive mere om, men nu blev jeg lige grebet af et af mine yndlings-skønhedsikoner Diane Kruger, der netop har skrevet kontrakt med Chanel, hvor hun kommer til at optræde i en helt ny kampagne for husets hudplejeserie. Det kan jeg godt forstå. Diane Kruger har den smukkeste hud og en absolut pragmatisk holdning til skønhed. I en verden, hvor selv teenagere får Botox, er det befriende med Diane Krugers bedste skønhedstip, der handler om at være sød ved sin hud og undgå både for mange ansigtsbehandlinger og alt for mange produkter på én gang, fordi det kan irritere mere end det gavner. Hun er det bedste bevis på, at den strategi virker (og gik du glip af polemikken om de unge piger og Botox-injektionerne, så læs den lige her).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...