I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Dét produkt du gerne hurtigt vil se bunden af

Jeg slipper nok aldrig af med dem.

Pletterne på håndryggen som jeg fik, da jeg gik timelange ture med barnevogn med min søn.

Han bliver 12 næste gang.

Pletterne fik jeg først for et par år siden, altså en del år efter. Det er nemlig sådan, at de solskader, vi erhverver os, typisk ligger længe i huden før de kan ses med det blotte øje. Op til ti år.

Vi bliver ofte mødt af spørgsmålet hos os, at I ikke kan forstå, hvorfor I har fået pigmentforandringer, nu I har passet så godt på de sidste somre. Svaret ligger i, at det kan bunde år tilbage, hvor I måske ikke var helt så opmærksomme.

Jeg har fået scannet min hud i New York med en helt særlig scanner, der kan se dybt ned i huden. Her kunne jeg se præcis, hvor mine (kommende) pigmentforandringer ligger; helt oppe langs hårgrænsen i panden, hvor man typisk ikke får smurt, fordi man (jeg) ikke vil have fedtet solcreme ind i håret. Og langs kæben under hagen, hvor man (jeg) måske koncentrerer mig så meget om ansigtet, at jeg ikke får smurt ordentligt ind under.

Og så er der hænderne.

De er om noget udsat for solen.

Vi cykler, drikker kaffe, sidder i solen, har dem fremme hele tiden, og i kombination med hyppig håndvask og afspritning er en indsmøring om morgenen ikke nok til at holde pigmentforandringerne fra døren.

Det gælder ikke kun, når man går med en barnevogn.

Spar ikke på solcremen

Spar ikke på solcremen de kommende dage, hvor solen er stærk og varm (endelig) og husk at mængden gør den største forskel. Smører du ikke en tilstrækkelig mængde ind i huden, kan du bruge nok så høj faktor uden ønsket resultat.

Én tube er på ingen måde nok til en sommer, heller ikke selv om den har været lidt grå.

Derfor er solcreme dét produkt, du altid skal være glad for at nå i bund med. Det betyder, at du har passet på din hud og fremtidssikret den mod – ja, de solpletter som jeg personligt er ærgerlig over at have på mine hænder i dag.

Kig forbi os online eller i skønhedspavillonen, så du sikrer, at du er godt dækket ind. Og tjek også mine favoritter nederst lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...