I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Dét med at røre sin hud

Der bliver talt en del om at røre huden i ansigtet i disse dage. Eller rettere at undgå at røre den. Fordi vi i ansigtet har en række receptorer, som kan opfange virus og sende den ud i kroppen. Men vidste du, at du rent faktisk gør dig selv en stor tjeneste ved at lade det gælde altid, Corona eller ej?

Vi har en del kunder hos os, der indimellem døjer med ubalancer i huden. Det kan selvfølgelig komme af mange årsager (jeg nævner i flæng: ingen eller forkerte renserutiner, kost, hormonelle forandringer, for kradse plejerutiner, stress …), men jævnligt oplever vi også, at urenheder på fx kæbe eller kinder kommer af, at vi rører os for meget i ansigtet. Måske sidder du med hovedet i hænderne, når du tænker på arbejdet, eller du taler i mobil med telefonen helt op til ansigtet. Og mens nogle bider negle i stressede situationer (don’t – brug denne i stedet), roder andre i deres ansigt. Måske endda uden at tænke over det eller være opmærksom på det.

Der sidder, som vi ved nu, rigtig mange bakterier og efterladenskaber på sådanne nogle hænder, og hvad der sidder på mobiltelefonen vil jeg slet ikke komme ind på. Men har du en tendens til at døje med urenheder i ansigtet, fx ofte på højre kind og kæbe, så kan du overveje om det kan handle om dét.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...