I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det kunne vi selvfølgelig ikke sidde overhørigt

I weekenden poppede der pludselig en besked op inde på vores onlineshop om at det var præcis 5 år siden, vi åbnede den. Time flies. Året efter åbnede vi dørene i skønhedspavillonen og the rest is history som man siger.

I anledning af de 5 år lavede vi en lille sjov spørgerunde på Instagram, hvor vi spurgte om vores følgere kunne huske, hvad det første produkt var, de købte hos os. Det var der rigtig mange, der kunne, og så var der næsten lige så mange der spurgte om vi så ikke kom med en fødselsdagsboks som ellers har været traditionen tro de sidste par år.

Det kunne vi selvfølgelig ikke sidde overhørigt.

Så kender du allerede vores fødselsdagsbokse fra tidligere, vil du vide, at de indeholder udelukkende de fineste skønhedsfavoritter fra vores hylder. I anledning af 5-års-jubilæet fejrer vi med en endnu større fødselsdagsboks end nogensinde før og i den finder du hele kollektionen af vores egne all time-bestsellers.

Fra yndlingsduften med noter udelukkende fra Kongens Have, silkemakeuppungen til alle dine bedste ting og sovemasken der sikrer din skønhedssøvn til Gua Sha’en der sikrer flowet i din krop. Der er en særlig jubilæumsudgave af skønhedsbogs-bestselleren til din underholdning og den fine limited edition spilledåse, der spiller La Vie en Rose, til at sætte prikken over i’et på den gode fødselsdag.

Lyder det som noget for dig? Så er det her, du skal klikke <<

Note: Der er kun meget få tilbage, så slå til nu hvis det er noget for dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...