I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du et øde ø-produkt?

Forleden blev jeg interviewet til Elle.dk om mit absolutte yndlingsprodukt. Du ved, dét produkt, jeg aldrig lever uden (på skønhedssprog bliver det ofte kaldt dit ‘øde ø-produkt’, fordi man i skønhedsverdenen selvfølgelig forventer, at måtte man kun tage et enkelt produkt med på en øde ø, så ville det naturligvis være et skønhedsprodukt).

Jeg kan sige, med hånden på hjertet, at det produkt, jeg bød ind med uden tøven, er dét produkt, jeg aldrig lever uden. I påskeferien var jeg i sommerhus, hvor jeg altid har fint med skønhedsprodukter stående, så jeg tog ikke ekstra med. Men jeg havde ikke dette her, og jeg kunne se forskel på min hud med det samme.

Det er selvfølgelig Vintner’s Daughter, vi taler om. For faste læsere herinde kommer det nok ikke som nogen overraskelse. Som jeg sagde til ELLE, så har jeg brugt 4-6 dråber hver eneste dag siden 2016, hvor det landede i mine hænder første gang (læs her hvordan) – okay, på nær få gange som den i sommerhuset for nylig. Og udover gløden, fugten og den smukke bløde hud, har jeg på det nærmeste fralagt mig behovet for foundation og pudder.

Men vidste du, at Vintner’s Daughter herudover kan bruges til disse ting også:

 1. Skal du ud? Gør som Hollywoodstjernernes makeupartister og bland et par dråber i din foundation (hvis du bruger en sådan) – det giver en virkelig smuk og naturlig glød, der varer hele natten.
 2. Brug en dråbe direkte på en urenhed, hvis du har sådan én. Gør det gerne over natten. De anti-inflammatoriske ingredienser i Vintner’s Daughter mindsker urenheder (og er også grunden til at Vintner’s Daughter er eminent til både akne-hud og rosacea)
 3. Brug en ekstra dråbe af Vintner’s Daughter under øjnene, hvis du har tendens til tørhedslinjer. Det samme kan du gøre på bekymringslinjen mellem øjnene og langs de såkaldte nasale linjer fra næsen ned til munden

Psst … vi har også fået den nye og ultrahypede Vintner’s Daughter Essence på hylderne. Læs fluks mere om den her. 

8 Kommentarer

 • Svar
  Katinka
  5. maj 2019 kl. 17:43

  Hvordan er det lige med olien?
  Skal den på HELT ren hud som EGF-serum, eller må man bruge toner/mist først?
  Tænker deres eget kommende produkt er steppet inden, man hvad har man tidligere gjort/anbefalet?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. maj 2019 kl. 18:39

   Hej Katinka,

   Tak for din hilsen, og godt du spørger. Nej, den må meget gerne bruges over en mist/toner/essence, eller hvad du foretrækker at bruge. Selv er jeg ret vild med kombinationen af Vintner’s Daughter og denne: https://shop.ilovebeauty.dk/products/amly-silver-rich-face-mist-radiance-boost

   Grunden til at BioEffects EGF skal på en helt ren hud og i øvrigt helst heller ikke skal have noget over (i al fald skal du vente mindst et kvarter med at smøre creme på) er, at EGF er superskrøbeligt og tåler ikke traditionelle cremeingredienser som olier og ekstrakter. Vintner’s Daughter er noget helt andet.

   Den nye Essence kan med fordel bruges under den nuværende Vintner’s Daughter (April, der står bag Vintner’s Daughter, kalder dem yin og yang), men den kan også bruges alene eller sammen med noget andet. Det kan man skræddersy lidt som man selv synes, at det passer bedst til ens hud. Jeg lover at skrive meget mere om det, når vi nærmer os lanceringen den 20. maj.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Katinka
  5. maj 2019 kl. 17:50

  … og skal man bruge deres metode ved påføring?
  Virker som om der går dyre dråber til spilde i håndfladerne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. maj 2019 kl. 18:41

   … nej, du behøver ikke at bruge deres push/press-metode, hvis du foretrækker at komme den på på anden vis. Det er helt op til dig. Fordelen ved push/press-metoden er at du giver huden en mini-massage og skaber lidt cirkulation samtidig. Du skal nu ikke være bange for at der går noget til spilde ved at bruge metoden – dine håndflader er typisk længe om at absorbere produkter og det er jo kun et øjeblik.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Katinka
  5. maj 2019 kl. 20:01

  Tak for dine altid gode og uddybende svar

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   6. maj 2019 kl. 14:12

   Hvor dejligt at høre, at det kan bruges, Katinka. Det er jeg glad for;)

   KH Charlotte

 • Svar
  Riham
  6. maj 2019 kl. 15:34

  Hej Charlotte. Hvad er forskellen pp den almindelige vinthers daughter og essence? Skal man bruge dem sammen , hver for sig, den ene bedre end den anden?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   6. maj 2019 kl. 23:40

   Hej Riham,

   Tak for hilsen. Helt kort fortalt er den ‘almindelige’ Vintner’s Daughter oliebaseret, mens den nye Essence er vandbaseret, dvs. en helt anden formel (og i øvrigt en virkelig avanceret og fremsynet formel, der tæller både fermentering og et kompleks, der tegner virkelig godt). De kan bruges sammen eller hver for sig. Selv betegner April, der er grundlægger af Vintner’s Daughter dem som yin og yang. Jeg er i fuld gang med at teste den nye og lover at byde ind med, hvad jeg (og de andre piger hos mig) synes, når vi lige er nået lidt længere i processen.

   Til dit spørgsmål om, hvorvidt den ene er bedre end den anden, så er det to vidt forskellige ting – og de gør noget forskelligt for huden. For nogle kan den ene være bedre end den anden, men overordnet er begge helt ‘top of game’.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...