I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Det hænder, at jeg byder på en lille ekstra søndagsgave (det gør jeg i dag)

Det hænder, at jeg byder på en lille ekstra søndagsgave til de hurtige på tasterne og sådan en søndag er det i dag. Det er nemlig sådan, at jeg har fået charmet mig til et lille antal af den helt særlige Kure Bazaar-manicure-fil, som det fine parisiske neglelakmærke bruger til deres kæmpehit af en brazilian manicure i Paris (det er den, de cool parisiske kvinder sværger til – læs selv her). Og mens du sidder i deres neglebar i Bon Marché, iført den populære manicurehandske (som du også kan bruge hjemme – se her), så er det præcis denne manicure-fil, de bruger til både at file dine negle og gøre dem glatte, fine og blanke på overfladen. Jeg ved det, for jeg har nemlig været heldig at sidde der et par gange og åh, man får pæne negle. Sidst, jeg var der, blev jeg introduceret, ikke kun for filen, men også for det helt nye plejeprodukt Super Base, som reparerer og styrker trætte, sprøde, måske endda ødelagte negle med udelukkende naturlige ingredienser. Den har jeg  brugt flittigt, sammen med Kure Bazaar-filen, til at styrke sprøde vinternegle og give dem en lille pause fra neglelak. Trænger du og dine negle også til en lille lak-pause (det gør de flestes)? Så får du den fine Kure Bazaar-fil med som gave, når du køber den nye Super Base (som vitterlig er super og virkelig giver et fint look, mens du bruger den) så du også kan prøve, hvad det kan gøre for dine negle. Det er så længe lager haves, så tøv ikke for længe.

Du finder Super Basen her<< (og filen er den fine grå på billedet nedenfor)

Husk at vi holder vinterferie i den lille skønhedspavillon i den kommende uge, men online-shoppen er altid åben.

6 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  12. februar 2018 kl. 10:13

  Rigtig skøn vinterferie:-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. februar 2018 kl. 15:29

  Mange tak, Tina – og i lige måde, hvis du også holder én af slagsen;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pernille juul
  13. februar 2018 kl. 12:31

  Hej Charlotte – bare et hurtigt spm. Fjerner du super base inden du lægger et nyt lag? Jeg bruger den også uden lak og fjerner ca 1 gang om ugen hvor jeg måske har 3-4 lag på. Hvad er rigtigst at gøre ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. februar 2018 kl. 15:42

  Hej Pernille,

  Ja, det gør jeg. Fjerner det gamle lag inden jeg lægger et nyt. Hvis du vil køre den som en kur, anbefales det at fjerne hver tredje dag med en skånsom lakfjerner (så du ikke ødelægger det hele igen;). Det gør jeg nogle gange. Andre gange lægger jeg den bare på i stedet for at neglene er helt nøgne. Så plejer den blot lidt mindre, men det ser velplejet og blankt ud.

  Du kan godt gøre, som du gør nu. Jeg tror bare, at du går glip af lidt af effekten, når de nye lag lægges over de gamle og ikke kan trænge så let ned og pleje neglen. Du kan jo prøve den anden metode, og se, hvad der fungerer bedst for dig.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Gurli Nielsen
  17. februar 2018 kl. 11:01

  God sol creme til ansigt og Body

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. februar 2018 kl. 11:32

  Kære Gurli,

  Tak for din kommentar. Jeg blev i tvivl om det er et spørgsmål om solcreme? Savner du en anbefaling?

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...