I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det giver så meget mere mening

Vi har talt om det så længe. For det giver så meget mere mening. Ja, de miljøvenlige og komposterbare poser er landet, så du kan gøre noget godt både for din krop og for verden omkring os.

Måske har du allerede set, at vores kollagenpulver, True Collagen, har fået den yderst prestigefulde og vigtige pris ‘Best Sustainable Supplements’. Og det er ikke blot en hvilken som helst pris. Den er givet af et gæstepanel af 30 af de mest højprofilerede aktivister, eksperter og kapaciteter indenfor bæredygtighed, inklusive Soil Association, Good Business, Walpole og PETA.

For er det noget, vi går op i hos os, så er det, at de produkter, vi sætter på hylderne og introducerer til jer, er smukke både indeni, udenpå og i den måde de respekterer verden.

Af denne årsag giver det også så langt mere mening for os at tage True Collagen ind i denne nye miljøvenlige og komposterbare pose i stedet for glaskrukken. Posens materiale er lavet af blade og stilke og kan derfor smides direkte i dit køkkenaffald eller ud i din kompost. Den har genluk, så du let kan opbevare dit kollagen i den. Og sparer den ikke mindst rigtig meget CO2, når den skal både fragtes til os og sendes videre til jer. Den er også langt lettere at have med på ferie eller hvor du måtte have brug for at have dit kollagen med dig. Win-win. Og win.

Indholdet er fuldstændig det samme som du kender det fra krukken – 200g ren kollagen, der svarer til en måneds forbrug.

Det er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...