I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det giver flow i en stagneret vinterkrop

Jeg har en ubændig lyst til at skrubbe de sidste to af mig. Også helt bogstaveligt. Få følelsen af noget opfriskende og nyt både i hovedet og på huden. Jeg har indført daglige lange gåture til at få renset sindet og til huden er min favorit det fine japanske Washi Paper Towel som også blandt andet Alt for Damerne har anbefalet varmt.

Det er i mine øjne den bedste, blideste og samtidig mest effektive måde at skrubbe huden på. Og også en af de mest bæredygtige; mit har holdt i halvandet år nu. Og så kan det bruges både tørt som tørbørstning om morgenen inden badet og vådt som en bodyscrub.

Det er nemlig helt vigtigt at skrubbe sin hud (blidt og på en god måde) også om vinteren, så huden er blød, glat og smuk. Samtidig trænger dine bodyolier og cremer bedre ned, når de døde hudceller er fjernet. Og så skaber det cirkulation og flow i en stagneret vinterkrop.

Det fine ‘towel’ er vævet af naturlige fibre fra washi paper, der er klassisk japansk papir, med grobund i de traditionelle japanske baderitualer. Washi Towel har en side med bomuld som du kan bruge på daglig basis til at vaske huden, og en side med washi paper som du kan bruge 1-2 gange om ugen til at exfoliere.

Du kan bruge klædet som det er, foldet ud, eller du kan folde det sammen og bruge det, alt efter hvad der passer dig bedst. Når du er færdig, hænger du det op, så det hænger frit, så tørrer det (eller lufter) til du skal bruge det igen. Det kan oven i købet vaskes i maskine i en vaskepose ved uldvask/finvask og det holder, om ikke for evigt, så i al fald i flere år.

Det giver i al fald mig en tiltrængt følelse af nyt og friskt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...