I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er nu, du skal gøre det

Det er nok ét af de spørgsmål, vi får allermest fra jer. Pigmentering. Eller rettere hvordan slipper man af med synlige pigmentforandringer. Hver gang må vi sige, at der desværre ikke findes en mirakelkur. Men der er absolut noget, du kan gøre og det er en rigtig god idé at gøre det nu.

Mange af ting, der anbefales til mindskning af pigmentforandringer, har nemlig dét med sig, at huden bliver mere lysfølsom. Særligt er kemiske behandlinger og laser hårde ved huden og kræver høj SPF i flere år frem.

Men du kan også starte i den blidere ende. Med en trio af produkter der udover at ensarte huden og give en smuk udstråling, også respekterer hudbarrien, da det jo alt andet lige er den, der skal holde pigmentforandringer fra døren.

Vi taler Monasterys fine ‘skin brightening’ trio med Rose Cleansing Oil, XX Rose Glycolic Gel og Gold Botanical Oil, der tilsammen beroliger, plejer og exfolierer huden, så den smukke, friske nærede hud kommer frem.

Og må vi i samme øjemed varmt anbefale vores UV Mirror, så du let kan holde øje med hvor kommende pigmentforandringer måtte ligge i huden.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...