I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Det er ikke hver dag, at man ryger på forsiden af Berlingske!

Okay, det er ikke selve forsiden, men forsiden af dagens skønhedstillæg. Det hedder ‘Lækker’, handler selvfølgelig om skønhed og dér troner jeg så frem i fuld format. Jeg udtaler mig selvfølgelig også inde i tillægget, om naturlige produkter og økologi, så læs med, hvis du vil blive en smule klogere på det emne. Dét, jeg egentlig vil sige med det, er, at i en tid, hvor skønhedsverdenen bliver beskyldt for udelukkende at promovere 14-årige piger i størrelse 32, så er jeg absolut ingen af delene og blev alligevel valgt ud. I morgen er jeg også heldig at være udvalgt. Her troner jeg nemlig frem på dit tv klokken 9.37 på Go’Morgen Danmark, hvor det handler om skønhed og chokolade. Se med, hvis du har fået øjne.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tina Irene Povlsen
  30. august 2013 kl. 17:07

  Det vil jeg glæde mig til. 🙂 – Ha’ en smuk aften 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. september 2013 kl. 09:22

  Kære Tina,

  Tak for din søde hilsen. Og du – og alle andre – kan se tillægget i linket her: http://www.e-pages.dk/berlingskemedia/953/

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar