I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Det er denne neglelak, jeg har på i videoen!

Jeg har fået en del forespørgsler fra jer på den neglelak, jeg har på i ILOVEBEAUTYboks-videoen (det er denne video, hvis du skulle have glippet den) og rigtig mange af jer var forbi min lille skønhedspavillon i Kongens Have i lørdags for at få fingre i den. Faktisk så mange at jeg har måttet bestille et ekstra lager hjem af den, der gerne skulle lande i morgen. Og lakken er fra Kure Bazaar (jo, det er dem, der har lavet lakker af hvede og kartofler, og som stadig formår at være både chikke og cool). Den kommer fra den helt nye Rose Nude Collection som smager gevaldigt af forår. Den, jeg har på (hele tiden, faktisk) er denne.

2 Kommentarer

 • Svar
  Pernille S.
  6. marts 2017 kl. 10:38

  Kan varmt anbefales 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. marts 2017 kl. 19:25

  Hvor dejligt at høre, Pernille;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...