I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det bliver sommer i næste uge (og vi klæder din hud på)

Det betyder langt mere tid på udendørs caféer, haven, byens parker og altaner. Det giver energi og godt humør, men husk at forårssolen er stærk og din hud er ikke rustet til den efter en lang vinter. Ja, vi taler i høj grad pigmentforandringer.

Faste læsere vil vide, at jeg netop altid påpeger de små daglige mini-solbadninger, som jeg kalder det, når du går en time i solen, arbejder i haven, går med barnevognen eller cykler på job eller en tur. Det er disse små solbadninger, der tæller allermest på pigmentkontoen og sker de jævnligt for dig (eller har du tendens til pigmentforandringer), så er det en rigtig god idé at tage højde for det.

Find vores særligt udvalgte SPF-produkter her og kig forbi os i skønhedspavillonen mandag, så du er klar til solens stråler (bor du ikke i nærheden af os i Kongens Have, så er vi lynhurtige til at sende. Bestil online inden klokken 15.00 og din ordre kommer fluks afsted samme dag).

Har du spørgsmål om sol, SPF, sommerglød, aftersun, kollagen og alt hvad der måtte ligge derimellem, så hop forbi os på Instagram (@ilovebeauty) og stil dem. Så tager vi dem allesammen op mandag formiddag, så alle er helt rustet til en dejlig varm og solrig uge.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...