I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Derfor var jeg i London!

For det var jo ikke ren julehygge og skønhedsshopping det hele. Faktisk var jeg inviteret over for at møde Dr. Robb, manden bag kultrensebørsten Clarisonic, som jeg har skrevet om mange gange her på skønhedsbloggen. Med en fortid i medicinalbranchen og indenfor såkaldt soniske elektriske tandbørster satte han sig, sammen med fire venner, for at bruge netop den soniske teknologi til at bekæmpe akne. Den første Clarisonic blev tegnet på en serviet på en diner i Seattle, og de første versioner var mildest talt ikke noget, jeg ville lade komme i nærheden af min hud (Dr. Robb havde de gamle prototyper med, som jeg fik lov at se. Den første lignede mest af alt en barbermaskine og den anden nev i huden). Det er heldigvis historie og historie blev også skrevet, da Oprah fik øjnene op for Clarisonic og kaldte den ‘the miracle massager’ i sit show – i år har hun oven i købet understreget sin kærlighed for rensebørsten ved at udnævne den som en af sine berømte ‘favourite things’ her op til jul. Og jeg understreger nu min renserutine med den spritnye Clarisonic Smart, som jeg fik med mig hjem, selv om den først kommer på hylderne til marts (hvor jeg selvfølgelig nok skal skrive meget mere om den). For man kan jo ikke hedde Clarisonic og være dem, der starter hele den kæmpetrend med ‘beauty devices’, der kun vokser sig større i fremtiden (makeupprintere, digitale makeupartister og DIY-dermatologer, anyone?) uden selv at være på forkant, vel?

4 Kommentarer

 • Svar
  Irene Nissen
  3. december 2015 kl. 23:23

  Lucky you 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. december 2015 kl. 10:35

  Ja, Irene, jeg er faktisk en ret heldig kartoffel i disse henseender. Du kan også blive en heldig kartoffel, i årets skønhedsjulekalender, hvor jeg deler virkelig mange præmier ud;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeLene
  4. december 2015 kl. 15:54

  Åh, så spændende, jeg kør med vaskekluden men jeg har altid lyst til de børster der. Ønsker! Og vil gerne vide mere om den nyeste.
  Dejligt med London i denne tid!
  Og sjovt billede!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. december 2015 kl. 13:24

  Det virkelig smarte ved rensebørsten, HeLene, er, at den renser huden op til 6 gange bedre end vi selv kan gøre det med hænderne. Dr. Robb lagde meget vægt på, at den allerstørste rensemyte er, at vi tror, at vi renser godt nok. Ret interessant faktisk.

  Den nye Clarisonic Smart har langt mere elektronik i sig, og kan blandt andet sige til, når børsten skal udskiftes, samt køre et særligt turbo-program de steder, hvor man har ekstra behov for rens (som fx næseområdet).

  Du må ønske dig én;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...