I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Der er ikke et øje tørt – og heller ingen hud! Tør, altså.

Tro mig, jeg har været mindst lige så utålmodig som jer, når det kom til at få både Vintner’s Daughter og Amly Botanicals på hylderne herinde i den lille skønhedspavillon. For de har var udsolgt over en uge. Men begge produkter laves med den ypperste passion og i små mængder ad gangen, og de er først klar, når de er klar. Og det kan jeg faktisk gode lide dem for. Jeg har det på akkurat samme måde med mine ILOVEBEAUTYbokse. De er også først klar, når de er helt klar – og det er de faktisk lige om lidt. Jeg har hele to nye ILOVEBEAUTYbokse på plakaten til jer og i morgen løfter jeg sløret en lille smule for, hvad de gør ud på. Når det kommer til Vintner’s Daughter og Amly Botanicals, så er sløret allerede løftet og hylderne fyldt op, så er du også blevet afhængig, så kom endelig ind forbi (eller kig forbi bestseller-kategorien i min lille skønhedswebshop lige her<<).

Du kan også lige nå forbi min skønhedsjulekalender, der byder på den fineste makeuppalette med ikke mindre end 15 øjenskygger, 4 blushes, 2 highlightere og en bronzer i ét. Den er perfekt til julens festivitas, hvis du spørger mig. Det er lige her (og her hvis du ikke er på Facebook).

 

2 Kommentarer

 • Svar
  Eva B
  9. december 2016 kl. 12:54

  Charlotte, hvor mange stempler sådan nogenlunde ind på julekalenderen hver dag…sagt på en anden måde, hvor mange er man oppe imod? Det er jo superlækre gaver, du har fundet frem til os. Man bliver sådan lidt håbefuld for at vinde een af de lækre sager. Personligt kan jeg bruge det hele indtil nu. Du har ramt beautyønskerne i tiden rigtigt godt 🙂 jeg krydser ihvertfald temmeligt skarpt…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. december 2016 kl. 15:36

  Kære Eva,

  Ha ha, ja det er altid godt at vide, hvad man er oppe imod;) Der er i gennemsnit 1200, der deltager dagligt, og systemet trækker lod blandt alle rigtige svar. Til gengæld er der 120 vinderchancer i hele kalenderen, så du skulle kunne være heldig. Dejligt at du synes om produkterne bag lågerne. Jeg har også gjort mig virkelig umage;)

  Stort held og lykke til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...