I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Denne har sneget sig ind på mig

Faste læsere her på skønhedsbloggen vil kende min forkærlighed for øjencreme. Det er mit ‘øde-ø’ produkt, og selv ikke det ypperste eksperter, der hævder, at øjencreme er overflødigt, kan ændre min holdning. For mig er øjencreme et must og, med de gode af slagsen, kan jeg vitterlig se en forskel. Og for en måneds tid siden, hvor jeg ikke havde mere af min vanlige øjencreme, greb jeg denne fra Biotherm fra mine bunker og det var sørme et godt greb. Den vinder nemlig virkelig ved nærmere bekendtskab. De første gange, jeg brugte den, var den opfriskende og fin i konsistensen, men den kan altså også noget ekstra. Og jeg må indrømme, at den har reddet mig igennem flere uger med alt for meget drøn på og alt for lidt søvn, og ikke en eneste gang har det synet på mine øjenomgivelser. Øjencremen hedder Blue Theraphy Eye og jeg er faktisk også begyndt at bruge den lidt ud over øjenområdet – på de små linjer mellem øjenbrynene, ved tindingerne og øverst på kindbenene. Sådan en slags udvidet øjenområde.

12 Kommentarer

 • Svar
  Mie
  13. oktober 2013 kl. 16:01

  Dejligt med en anbefaling! Kan den også anvendes, hvis det ikke lige er “rynke-tid” endnu? Jeg har lidt et problem med hævede øjne, og en form af en streg, der går fra øjnekroge i en slags bue ned midt under øjet. Ved ikke om dette overhoved giver mening, hihi!

  God efterårsferie, Charlotte!

  Kh Mie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. oktober 2013 kl. 11:43

  Hej Mie,

  Den kan sagtens anvendes, rynker eller ej. Det, den er bedst til i mine øjne, er at mindske spor af trætte øjne, herunder rynker og hævelser.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie
  15. oktober 2013 kl. 16:06

  Hvilken ville du så anbefale mig, hvis jeg øger med hævede øjne og de såkaldte “steger”, som forklaret i min tidligere besked?

  Tusind tak fordi du vil besvare alle mine spørgsmål – det sætter jeg virkelig pris på!

  Kh Mie

 • Svar
  Helene
  17. oktober 2013 kl. 20:36

  Hej Charlotte
  Har øjenserum samme effekt som øjencreme?
  De forskellige mærker har jo ofte forskellige fokuspunkter, men er der en generel forskel?
  En ekspedient i YSL standen i Magasin sagde at jeg først skulle bruge øjenserum og derefter øjencreme (og yderligere både ansigtsserum og dag/natcreme) hvilket jeg synes lød af lidt mange produkter at putte i hovedet, så undrede mig over om det mon mest var et mer-salg-trick eller kan det betale sig at investere i alle slags?
  Hilsen Helene

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. oktober 2013 kl. 07:53

  Kære Mie,

  Du kan sagtens bruge denne til formålet. Eller du kan vælge GinZing Eye Cream fra Origins, som jeg ofte anbefaler. Den har reddet mig fra mange trætte morgener.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. oktober 2013 kl. 08:01

  Kære Helene,

  Jeg forstår sagtens, at det kan virke lidt overvældende og forvirrende. Jeg skal forsøge at forenkle det lidt. Øjenserum er en relativt ny kategori inden for øjenpleje, opstået i lyset af, at vi bruger stadig mere serum i vores plejerutiner. Serum er typisk en mere potent form for pleje, der samtidig trænger hurtigere og dybere ned i huden. Du bruger typisk serum, når du føler, at du har brug for lidt ekstra pleje udover dine cremer. Men du kan ikke erstatte din ansigtscreme med serum. De skal bruges samlet. Selv bruger jeg typisk altid en serum eller en ansigtsolie under min dagcreme.

  Når det kommer til øjenprodukter, så er en øjenserum sjældent en absolut nødvendighed. Medmindre du virkelig døjer med hævelser, mørke rande eller mange linjer i øjenområdet, så kan du sagtens nøjes med en øjencreme. Mange kan dog godt lide den lidt lettere konsistens, som en øjenserum har, og i så fald vil jeg anbefale dig at bruge din øjenserum om natten og en øjencreme om dagen. Du behøver ikke at bruge først det ene og så det andet.

  Bed eventuelt om en prøve på en øjenserum, så du kan se, om det er noget for dig, inden du køber. De er ikke helt billige.

  Jeg håber, at det hjælper dig lidt på vej. Ellers spørger du endelig igen.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sanne
  6. november 2013 kl. 14:04

  Lige en lille kommentar til det Mie skrev længere oppe om at bruge “rynke”creme når det ikke er rynke-tid endnu: Det er faktisk rigtig fornuftigt at bruge cremen inden man får rynkerne, det er nemmere at forebygge end at reparere. Man får bla. rynker på af elastin mangel, og det kan du tilføre med en god “rynke”-creme.. Jeg har lavet en artikkel om hvorfor man får rynker, og kommer med min egen til en rigtig god creme, som oven i købet er god til både vegatarer og naturligvis er økologisk 🙂 Se gerne her: http://ren-nydelse.dk/rynker/5-grunde-til-at-vi-far-rynker
  vh Sanne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. november 2013 kl. 22:45

  Hej Sanne,

  Tak for din hilsen, og dejligt med input. Der er jo delte vande, når det kommer til aktive, koncentrerede antirynke-produkter og ung hud. Nogle mener, som du, at det kan være en god idé, andre mener, at det er helt forrykt at bruge antiagepleje, når det ikke er nødvendigt.

  Personligt er jeg af den holdning, at gode antioxidanter og god beskyttelse er alt rigeligt til en ung hud. Men jeg vil da læse din artikel ovenfor.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kira Li
  27. juni 2016 kl. 18:35

  Hej Charlotte…
  Jeg er super glad for serum som en ekstra luksus under min ansigtscreme og under min øjncreme, når jeg skal forkæle min hud.
  Har du en øjnserum du vil anbefale?
  Jeg har kun prøvet Ole Henriksens… som er ganske ok, men vil gerne prøve et alternativ.
  Jeg bruger normalt Murad i øjn/ansigtscreme og er rigtig glad for deres produkter, men vil da overveje at prøve denne her Biotherm frækkert næste gang 🙂

  Serum – hvad vil du anbefale til øjnene?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juni 2016 kl. 21:35

  Hej Kira,

  Jeg elsker også serum. Både til ansigtet og til øjnene. Lige nu fornøjer jeg mig med La Mers øjenserum, som er rigtig god (og meget dyr). Estée Lauder har også en virkelig god øjenserum (som også er ret dyr, desværre). Bed evt. om en prøve på disse to og se, om de skulle være noget for dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Camilla Lyngholm
  30. april 2018 kl. 11:28

  Hej Charlotte
  Jeg står i en situation hvor jeg vil til at skifte hudplejeprodukter. Jeg har haft Rudolph Care i noget tid og har også været vildt glad for at bruge det. Det er dog mange penge der skal bruges på samtlige produkter i serien. Jeg vil gerne se om jeg kan opnå lækker hud for færre penge. Jeg vil jo uendeligt gerne afprøve Vinters Daughter… Men den må vente indtil jeg en dag får ‘lyst’ til at give mig selv en lidt dyr gave 🙂
  Jeg har læst dine anbefalinger herinde og har besluttet at prøve Balm Balm’s rens og serum. Der er olie i denne serum, hvorfor jeg tænker, at den kan bruges som ansigtsolie/creme? Jeg har tendens til tør hud på kinder, hage og ved øjnene.
  Til mit egentlig spørgsmål:
  Du har anbefalet både Origins GinZing øjencreme og Biotherms Blue Therapy. Jeg er 37 år, hvorfor de små fine linjer omkring øjnene så småt begynder at dukke op. Det er dog ikke det jeg spekulere mest i… Jeg er mere optaget fat få en øjencreme som kan pleje min tørre hud og de mørke rander under øjnene. Uden at irritere. Jeg har åbenbart lidt sarte øjne, som har let ved at blive irriterede af cremer. De ovenstående øjencremer havde jeg tænkt at få et par prøver på, og naturligvis komme dem i køleskabet med det samme 🙂 Men hvis der er andre øjencremer som du vil anbefale, er jeg meget nysgerrig!
  Mange hilsener
  Camilla

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. maj 2018 kl. 18:09

  Kære Camilla,

  Mange tak for din besked, og undskyld sent svar. Jeg har været lidt bagud med kommentarerne herinde, det beklager jeg.

  Jeg kan godt forstå, at du føler dig fristet af Balm Balm. Det er en virkelig fin økologisk serie, hvor du får rigtig meget for pengene. Jeg bruger selv renseolien dagligt og er stor fan af toneren, der er eminent til at holde porerne fine og nærmest usynlige. Serummet, som egentlig er en olie, giver masser af glød til huden, og du kan ganske rigtigt bruge den som du ville gøre med en ansigtsolie. Her om sommeren vil jeg anbefale, at du bruger en creme over, evt. med SPF.

  Mht. øjencreme, så er begge af dem, du nævner, gode til trætte, evt. hævede øjne. De mindsker også begge mørke rande (selv om søvn er det allerbedste trick til dét;). I øjeblikket bruger jeg selv MUTIs Eye Cream, som jeg har nede hos mig i pavillonen. Den er helt uden duft, parabener og alle de ting, vi (jeg) gerne vil undvære i mine produkter, men fyldt med gode ting, som jeg gerne vil have. Den er rig nok til at bruge om natten, hvor huden om øjnene kan bruge lidt ekstra pleje, inklusive af de mørke rande, og let nok til at bruge om morgenen til at friske op og give masser af fugt. Du kan læse mere om den her: https://shop.ilovebeauty.dk/products/muti-anti-age-eye-cream-15-ml

  Derudover kan jeg varmt anbefale dig en ansigtsrulle, hvis du ikke allerede har sådan én. Den er nemlig eminent at have liggende i køleskabet til trætte morgenøjne. Tro mig, min søn sov ikke de første to år af sit liv, og det var min faste redning til at ligne én, der vidste bare en smule om skønhed. Dem kan du læse mere om her: https://shop.ilovebeauty.dk/search?type=product&q=face+roller

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...