I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den kunne nærmest ikke komme på et bedre tidspunkt

For uh, man er ved at være lidt lav på energien efter de seneste to år. Jeg er i al fald. De mørke morgener og eftermiddage gør det heller ikke lettere. Hvis du (også) har det sådan, så læs videre.

Vi har nemlig netop sat noget på hylderne, som måske kan hjælpe dig lidt på den front. Den er fast inventar i vores skønhedsapotek.

Hvis du fik fingre i vores adventsboks har du allerede hørt om – og prøvet – MCT-olie og hvad det kan gøre for din krop og dit energiniveau. Kort fortalt er det brændstof til din krop og hjerne.

MCT er stort i udlandet og en fast ingrediens i hverdagen hos en række prominente personligheder lige fra Halle Berry, Blake Lively, Miranda Kerr og Emma Stone til Huda Kattan, der er grundlægger af Huda Beauty. Hun er, som hun selv siger ‘obsessed with True MCT Oil for my daily morning drinks. Helps with weight loss, memory and keeps me energized’.

Vi har selv benyttet os kraftigt af MCT-olie gennem de sidste mange måneder og tænker, at det er tid til at tilbyde det til jer også. Vi lancerer derfor den ypperste udgave fra vores venner hos Ancient+Brave, der også står bag vores bestseller-kollagenpulver som rigtig mange af jer allerede er blevet store fans af.

Vi tør godt love, at True MCT Oil vil falde i lige så god smag. Den kan nemlig noget helt særligt. Og akkurat som kollagenpulveret er MCT-olien ren, klar og helt lugtfri (vigtigt!).

MCT står for Medium Chain Triglycerides. Det er en type fedtsyrer med en særlig struktur, der – i modsætning til andre fedtsyrer – optages lynhurtigt i kroppen. MCT giver derfor et øjeblikket boost af energi. Du kan vitterlig mærke, hvordan din energi stiger på en stabil og behagelig måde – ikke som et koffein- eller sukkerrush.

Olien føles mættende uden at være tung. Mere som en følelse af tilfredshed og energi i kroppen. Derfor er den yderst populær hos mange, der følger den såkaldte ‘intermittent fast’ – en fasteform, der vinder stadig mere frem og hvor du holder spisepause 8-12 timer dagligt over aften, nat og morgen.

Men du behøver på ingen måde at følge andet end din egen rytme. Vi elsker helt enkelt at bruge MCT-olien som et ekstra boost om morgenen, i forbindelse med træning eller om om eftermiddagen, hvor energi i både hjerne og krop kan tage et dyk.

Læs meget mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...