I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Den kommer op i aften (jep, vi taler ILOVEBEAUTYboksen)

Okay, jeg siger det som det er. Kvinder er som egern, når det kommer til skønhedsprodukter. Der er de produkter, vi rent faktisk bruger. Så er der alle dem, vi bare har stående. Et utal af cremer, som vi aldrig fik brugt, men som vi alligevel køber, for det kunne jo være lige præcis dén, der fjernede alle vores linjer. Eller rækken af foundations, som alligevel ikke var den rigtige farve. Parfumerne, som vi faldt for på grund af flakonen. For ikke at nævne neglelakker … Mascaraer har vi også rigeligt af, for det er en meget personlig sag og lidt som at finde den rette kæreste, og i jagten på den eneste ene ryger der ofte nogle stykker med i købet. I vores evige søgen efter perfekte produkter har vi fået skabt os en absurd overflod af skønhedsprodukter på kontoret, i soveværelset, på badeværelset og i skuffer, skabe og tasker. Hylde på hylde af ansigtscreme, conditioner, læbestift, fodcreme og parfume. Og hvorfor skriver jeg så alt det? Det gør jeg, fordi denne nye ILOVEBEAUTYboks er din bedste ven til at få styr på skønhedstropperne. Den indeholder det helt perfekte kit med trylleflasken, der gør dine tørre yndlingslakker friske igen, dine cremer mere plejende, dine pensler rene og dine hænder bløde. Sæt en kande forårs-te på bordet (jo, den får du også med i boksen) og følg den lille guide til forårsrengøring i dine skønhedsprodukter. Jeg lover dig smukkere – og sundere – hylder, et langt bedre overblik (især på travle morgener) – og ja, en mere glødende hud.

Den kommer op i aften (jeg ville holde øje efter klokken 20.00)

UPDATE: Den er her nu – find den her<<

8 Kommentarer

 • Svar
  Helle D.Hansen
  5. april 2017 kl. 17:18

  Den lyder spændende, men hvad koster denne boks?
  Mvh.Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. april 2017 kl. 17:22

  Hej Helle,

  Tak for din hilsen. ILOVEBEAUTYboksene koster altid 299 kr. Du kan se tidligere (udsolgte) bokse her: https://shop.ilovebeauty.dk/collections/ilovebeautyboksen

  Det kan anbefales at være hurtig på tasterne, hvis det er noget, du vil have fat i. De ryger som regel på meget kort tid. Vi laver kun 100 af hver;)

  Mange hilsner, Charlotte

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  jette neuenschwander
  5. april 2017 kl. 20:02

  Jeg vil godt købe denne box, og kommer ind og henter den hos dig

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. april 2017 kl. 20:12

   Kære Jette,

   Den er også superfin. Jeg kan desværre ikke lægge boksene til side, da det skal være ens for alle. Men de kommer op lige om lidt, så hold dig endelig til. Du kan blot vælge ‘afhentning i Kronprinsessegade’, når du – forhåbentlig – når at få fingre i én.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lone H
  5. april 2017 kl. 21:03

  Super tips i videoen. Dem skal jeg bestemt benytte mig af. Er faktisk ved at tro jeg allerede har næsten alt i dit oprydnings kit så jeg lader andre komme til men hvor ville jeg gerne have fingre i dine 10 tips i bogen. Deler du flere af dem de næste dage ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. april 2017 kl. 21:14

  Hvor dejligt at det falder i smag, Lone, og ja, det er bare med at komme i gang. Nogle gange skal man blot have et lille skub. Jeg kommer ikke til at dele guiden på bloggen, men jeg kommer til at lægge inspirationsbilleder op til, hvordan du kan opbevare dine skønhedsprodukter på fineste vis. Følg endelig med;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeleneR
  6. april 2017 kl. 16:47

  Har bestilt boksen og nu da jeg ser videoen (hvor er din fine jakke fra? <3) kan jeg se jeg allerede er foran, har nemlig allerede sorteret neglelak i en æske, (rejse)prøver i en anden, ikke hverdagsmakeup i en tredje osv, så med den nye boks i hus er der da ingen grænser for hvor organiseret (læs tjekket) jeg bliver 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. april 2017 kl. 21:27

  Amen altså, Helene, der bliver jo ikke et øje tørt! Så er det godt, at der er en hel pakke af forårsteen med i boksen, når nu du har lavet en stor del af arbejdet og dermed kan smække benene lidt mere op;)

  Jakken er faktisk halvdelen af en pyjamas i silke fra Olivia von Halle.

  God fornøjelse, xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...