I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Demi Moore og drageblod

Demi Moore, Penelope Cruz og Angelina Jolie er allerede fans af kultmærket Rodials nye opstrammende ansigtsserum med et af tidens helt store antiage-ingredienser, Dragon’s Blood. Det har selvfølgelig intet med drageblod at gøre, men er yderst effektivt ekstrakt fra et kinesisk træ, der virker bakteriehæmmende og beskytter huden mod miljøskader. Det bedste er den øjeblikkelige virkning – en blød, glat og fast hud – når du kommer serummet på huden. Hold øje med drageblod, det bliver en stor hudplejetrend. Rodial Dragon’s Blood Sculpting Gel sælges kun i de ypperste butikker verden over, men jeg har fået fingre i den, så den nu sælges sammen med mine øvrige skønhedsfavoritter i popup-beautyshoppen her, hvor du også kan læse mere om den. Her finder du også Michelle Obamas Rodial-favorit Arm Sculpt og Boob Job, der kan få barmen løftet en størrelse. Klik ind igen og få mange flere skønhedstips fra Hollywood, lige fra Blushington og hotstone-behandlinger på Bel Air til luncheon med Aerin Lauder (Estée Lauders barnebarn) og topmodellen Carolyn Murphy, som er den mest charmerende borddame, jeg længe har haft. 

Foto: Rodial

3 Kommentarer

 • Svar
  Tim Schyberg
  19. januar 2012 kl. 11:58

  Skøn plante!
  Vi kan også her i Danmark være med. Hos os i TROMBORG har vi bl.a. brugt Dragon’s Blood i vores 20 neglelakker med naturlige og økologiske ingredienser siden 2010.

  Ha’ en dejlig dag.

  Biokemiker
  Tim Schyberg

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. januar 2012 kl. 23:05

  Hej Tim,

  Tak for din kommentar, og tænk, det er gået helt forbi min næse. Altså ikke jeres gode lakker, men at der er Dragon’s Blood i. Lad mig meget gerne vide, hvad planten kan gøre for en neglelak – det er jeg ikke stødt på før.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tim Schyberg
  20. januar 2012 kl. 10:39

  Kære Charlotte

  Tak for dit svar. Jeg har nedenfor indsat uddrag fra vores hjemmeside http://www.tromborg.com som beskriver, hvad planten kan gøre for en neglelak.

  Bedste hilsener

  Biokemiker
  Tim Schyberg

  ” Tromborgs magiske neglelakker – der på det nærmeste er neglepleje.

  Fyldt med Bioaktive ingredienser fra bl.a. økoplanter, havalger og salt fra Det Døde Hav.
  Indeholder derudover koldpresset solsikkeolie, der virker regenererende og holder neglene i fin form samt hvedekimsolie, der har et højt indhold af E-vitamin og omega 6 og 3.

  OPC’er fra økoplanter – der er de mest potente plante antioxidanter – sørger for at Keratinen, som neglene hovedsaligt består af, ikke bliver ødelagt af frie radikaler. Samtidig virker de sårhelende og er antiallergene.

  OPC = Oligomer proanthocyanidiner.

  Biomagi!

  Indeholder selvfølgelig ikke:
  Phthalater, toluen, formaldehyd eller benzen. Og vi har heller ikke tilsat parabener.

  De 20 lakker er opkaldt efter muser og gudinder. “

Efterlad en kommentar