I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

De to ting, franske kvinder altid gør

Ingen Paris uden røde læber. Ligesom det såkaldt skødesløse hår (det vender jeg tilbage til) er røde læber en fast del af de parisiske kvinders look – og af det parisiske gadebillede. Herhjemme er røde læber (stadig) ofte en del af et festlook, men i mine øjne er de allersmukkest, når de ikke parres med det store skrud, men med blot lidt mascara og en casual læderjakke.

Dior har netop lanceret en rød læbestiftkollektion, der prydede deres stande i stormagasinerne, og YSL er jo også altid et go to-mærke for rød fransk elegance og man får lyst til at have YSL overalt, når man er i Paris. Men min favorit er den røde læbestift – nummer 08 Theatre Red – fra det fine kunstfærdige økomærke Absolution, der har showroom og en lille butik i 9 rue Dupuis. Det er franske Isabelle Carron, der står bag serien, der har været gevaldigt hypet i både Vogue Paris, Le Figaro og Jalouse. Det er ikke uden grund, for serien er både moderne, chik og så er den uden alt det, du ikke vil have i dine skønhedsprodukter. Det går de franske kvinder ikke så meget op i som vi gør, og så alligevel. For samme læbestift er favorit hos blandt andre Vanessa Paradis og Chiara Mastroianni (og vi har den selvfølgelig nede hos os i skønhedspavillonen og online lige her). À la francaise.

Nå ja, så var der håret. Franske kvinder tager bad om aftenen og lader håret lufttørre (aldrig føntørring), så det får den dér misundelsesværdige naturlige struktur og volumen, mens man alligevel sover. Har du brug for en hjælpende hånd? Så er det denne her, de tyer til. Best in town.

Hey, der er masser af andet i livet end at stå foran spejlet.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...