I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De gør det allesammen!

Karl Lagerfeld gør det. Berømte makeupguruer som Val Garland og Pat McGrath gør det. Bringer kreativiteten ind i makeuppen igen. Karl Lagerfeld bruger eyelinere til at tegne sine skitser for Chanel, og Val Garland og Pat McGrath forsager naturlige skønhedslooks og poster makeupartisterier en masse på Instagram. Noget af det er vildt, med farver og teksturer blandet sammen, og med huden som lærred, og noget mere raffineret med en farvet eyeliner, der sætter prikken over i’et på et ellers bart ansigt. Spørger du førende Youtube-vloggers, inklusive dem der deltog i NYX Face Awards, bruger de i høj grad makeup til at udtrykke sig med. Har du lyst til at give din sommer et twist, så gør som dem og tilføj et strejf eller to af de farverige Vivid Brights Liners, der bliver hypet gevaldigt på nettet i øjeblikket. Både for farverne og fordi de er virkelig lette at arbejde med. Tør du?

6 Kommentarer

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  1. juli 2016 kl. 08:02

  Hej Charlotte. Jeg ville bestemt, hvis jeg ikke var 46, hvorfor føler jeg mig pludselig for gammel hahaha. Jeg synes det ser så flot ud,… Og jeg kunne da godt tænke mig at hører om det bare er mig…jeg er jo ellers ikke bange for farver og striber og prikker på tøj og sko… Hej fra mig, og forsat god ferie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. juli 2016 kl. 08:08

  Godmorgen Vibe, og du har ret – hele denne del med makeupartisteri er helt sikkert en meget ung trend (jeg læste lige en analyse, der viste at de helt unge piger bruger op til to timer om morgenen på makeup). Men samtidig synes jeg også, at det er sjovt at udfordre ‘os andre’ lidt. For det kan faktisk være virkelig smukt med disse farverige accenter indimellem. Hvis vi nu blot slap det dér med at være for gammel til noget:)

  Vi er jo godt i gang med at udfordre alle de ting med, at kvinder over en vis alder ikke må have langt hår, og at rød læbestift hører sig til dem, der er under 40. Jeg har set en del kvinder i deres bedste alder (og det er ældre end os to), der så fantastisk smukke ud med langt hår, rød læbestift og farver.

  Det er en interessant diskussion.

  xxCharlotte

 • Svar
  Karin V S
  1. juli 2016 kl. 19:41

  Kære Charlotte 🙂
  Må jeg spørge om noget helt off-topic?
  Kender du det makeup mærke der hedder It Cosmetics? Det er fra USA. Jeg har været så heldig at prøve lidt af det, og det er så godt 🙂
  Men – det kan ikke købes i Europa og da slet ikke i DK. Så hvad gør man? Hvordan får jeg det til Danmark? Det bliver nemlig alt for dyrt at indkøbe i USA eller på Amazon, så hvis det nu var i EU eller DK, men hvem spørger man?
  Jeg er overbevist om det ville blive en stor succes, men jeg ved ikke hvem jeg skal kontakte.
  Håber du nyder solen hvor du er 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. juli 2016 kl. 11:44

  Kære Karin,

  Du må spørge om lige det, du har lyst til;) Jeg kender ikke mærket, men har lige tjekket det ud. Det er et meget amerikansk mærke, og sælges hovedsageligt via QVC (deres førende tv-shop-koncept) og Ulta. Umiddelbart vil jeg ikke tro, at det er noget, de danske skønhedsdistributører ville prioritere, så du må nok desværre alliere dig med venner, der skal til USA eller betale det ekstra via Amazon (og ja, det er desværre dyrt, hvis det skal sendes derovrefra). Og ellers må du selv i gang;) – men jeg tror desværre, at det bliver en virkelig hård og ikke voldsomt økonomisk fordelagtig affære.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karin V S
  2. juli 2016 kl. 18:12

  Kære Charlotte 🙂
  Tak for dit svar – det var vist også det svar jeg havde ventet.
  Har du prøvet det? Det er virkelig godt – og de har også pensler som jeg er ret imponeret af. Og så meget som jeg har prøvet forskellige mærker, skal der egentlig meget til at jeg bliver benovet 😀
  Godt flybilletterne ikke er så dyre 😀
  God weekend,
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juli 2016 kl. 07:52

  Ja, Karin, det er aldrig dårligt med en god undskyldning for en lille rejse;) Jeg har ikke prøvet det og er faktisk heller aldrig stødt på det. Men jeg vil da holde et vågent øje, nu du roser det så meget.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...