I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

De franske kvinders skønhedshemmelighed (og lidt om smukke læber)

Wauv, sikken en modtagelse, julekalenderen har fået. Aldrig har så mange været inde bag dagens låge som i går (og tænk, at jeg et kort øjeblik overvejede at droppe skønhedsjulekalenderen i år, fordi jeg tænkte, at der efterhånden var kommet så mange af slagsen, at det måske blev kedeligt. Godt jeg ikke gjorde det!). I stedet har jeg fyldt den med de ubetinget bedste skønhedssager hele vejen igennem fra låge 1 til låge 24. Der er ikke ét produkt, jeg ikke ville elske at vinde. Det gælder også dagens låge, der indeholder noget af et kultprodukt. Eller faktisk to for at være helt præcis. Og så er det de franske kvinders ultimative skønhedshemmelighed og helt perfekt til december måneds festivitas. Nysgerrig? Klik dig direkte til skønhedsjulekalenderen lige her<< (er du ikke på Facebook, er det dette link, du skal bruge).

Og husk at jeg holder åbent i min lille skønhedspavillon i Kongens Have både i dag fredag til klokken 17 og i morgen lørdag mellem 10-14. Her har jeg netop fået en anden fransk skønhedshemmelighed på hylderne, nemlig fine Absolutions smukke læbestifter (jeg har udvalgt mine yndlingsfarver). De går under navnet Sweet and Safe Kiss, fordi de selvfølgelig er helt uden dikkedarer. Så du kan godt tage det helt bogstaveligt, når jeg skriver, at lidt læbestift skader jo ikke …

6 Kommentarer

 • Svar
  Nana
  2. december 2016 kl. 14:44

  Julekalenderen virker ikke hos mig.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. december 2016 kl. 15:25

  Hej Nana,

  Hvis du ikke er på Facebook, skal du bruge dette link: https://a.pgtb.me/BrHMvf

  Hjælper det?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  malene
  2. december 2016 kl. 18:40

  En så lækker julekalender som din bliver da ALDRIG kedelig

 • Svar
  HeLene
  2. december 2016 kl. 20:08

  Jeg er også begejstret over kalenderen, det er bedre end slik altså! Dejlig rutine i december og klikke ind og få tip om produkter, deres historie mm og så få chancen at vinde. Dejlig, så glad du ikke stoppede!
  Glædelig jul skønne Charlotte!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. december 2016 kl. 21:18

  Årh, mange tak, Malene!;) Dejligt at du synes om den, det er jeg virkelig glad for.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. december 2016 kl. 21:24

  Godt at høre, at det er bedre end slik, HeLene (det er også lidt dyrere;). Og så dejligt at du sætter pris på tips og historier også. Stort held & lykke bag lågerne.

  xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...