I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

De er – også – virkelig gode for din hud!

Det er Valentines Day og jeg skulle måske skrive om bløde rosenlæber og krymmel med krymmel på. Men jeg er langt mere optaget af sundhed og af at få min krop og min energi tilbage i form (og vil du have bløde kysselæber, så kan jeg kun varmt anbefale dette), for krymmel er nu alligevel bedst, når kagen under er i orden. Flere af jer har spurgt på The Super Elixir, Elle MacPhersons kosttilskud, som jeg skrev om forleden. Jeg har selv været rigtig glad for det som et dagligt boost, men hele tiden haft den anke, at der er tilsat sødestoffer. Naturlige sødestoffer, men alligevel. Udover at påvirke smagen unødigt synes jeg også, at det efterlader en slags belægning, når man har drukket det, som jeg gerne var foruden. Derfor har jeg i stedet kastet min kærlighed på et andet ‘super eliksir’ nemlig fra den engelske nutritionist Karen Newby, BSc Nutritional Medicine, der tror på devisen om, at kost er medicin og medicin er kost. Hun har skabt sine ‘blends’ ud fra de udfordringer, hun oftest ser i sin praksis, som generelt træthed og stress, søvnproblemer, hududfordringer eller udmattethed efter fx sport. Alle blends er skabt er kun de bedste økologiske ingredienser, certificeret af engelske Soil Association, Vegan Society og Vegetarian Society. Der er ikke tilsat nogen former for smagsgivere, konservering, sukker, stevia eller andet. Og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg har dem på hylderne i min lille skønhedspavillon i Kongens Have og nu også lagt dem i skønhedswebshoppen, hvor du kan læse mere om dem lige her

Vi holder åbent i skønhedspavillonen onsdag, torsdag og fredag fra 11-17 i denne uge, så kig ned forbi, hvis du er på Kongens Have-kanter.

 

4 Kommentarer

 • Svar
  Mona
  14. februar 2017 kl. 13:55

  Hei Charlotte, kan man også få disse blends fra Karen Newby sendt til Norge? Hilsen Mona

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. februar 2017 kl. 15:45

  Hej Mona,

  Vi sender til Norge. Men der er kommet nye regler ift. forsendelser, så toldgebyret bliver opkrævet sammen med forsendelsesgebyret. Derfor er det desværre blevet lidt smådyrt. Du kan se priserne, hvis du laver et prøvekøb inde i shoppen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mona
  16. februar 2017 kl. 09:51

  Hei Charlotte, takk for svar. Jeg har laget et prøvekjøp og det ble dessverre som du sier forholdsvis dyrt.
  Hilsen Mona

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. februar 2017 kl. 10:46

  Hej Mona,

  Tak for tilbagemelding, og ja, det er virkelig dyrt med tolden oveni også. Desværre. Det ødelægger jo lidt for alle jer, der gerne vil handle på danske websites (du kan jo næsten få en tur til København for den pris:)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...