I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

De bedste tips er dem vi deler med hinanden

Det er jo altid dejligt, når Lady Gaga offentligt deler, at Vintner’s Daughter er hendes seneste beauty obsession. Men allerbedst er jo de tips, som vi deler med hinanden. Og hold op hvor er I bare fantastiske til at dele jeres yndlingsprodukter og erfaringer på Instagram. Jeg har taknemmeligt repostet dem i min story derinde nu, så er du på Instagram, så følg endelig med på @charlottetorpegaard og klik dig ind i min story (jeg skal nok lægge den i highlights også).

Der er tips om alt lige fra Vintner’s Daughter (jo, du kommer ikke udenom den) og vores fine Matcha Cleanser, der er den bedste og mildeste (!!) scrub, jeg har prøvet, til måder at bruge vores Gua Sha på og hvilket serum Jacqueline Friis-Mikkelsen elsker fra os (okay, du får det her også i fald du ikke er på Instagram).

Jeg er også så heldig at både Femina, Fit Living og ELLE har skrevet så fint om os i seneste numre. Det kommer jeg nok til at prale en lille smule med de næste par dage.

Rigtig god søndag til alle.

6 Kommentarer

 • Svar
  Sanne Andersen
  12. marts 2019 kl. 07:52

  Hejsa
  Vil blot sige tusind tusind tak. Åbnede i går mine 2 pakker fra jer – blev mega glad over de smukke indpakninger, søde hilsner og ekstra vedlagte gaver. Sidder stadigvæk her og smiler. Virkelig en fornøjelse at åbne pakkerne.
  Ønsker jer en rigtig god dag.
  Mvh. Sanne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. marts 2019 kl. 08:31

   Kære Sanne,

   Det er os, der takker – hvor dejligt at det faldt i smag, og ikke mindst at du havde lyst til at lade os det vide. Det er jeg virkelig glad for.

   Rigtig god fornøjelse med de fine sager.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  12. marts 2019 kl. 15:32

  Hej Charlotte. Har lige set din story på Instagram. Du anbefaler den fermenterede te fra shoppen. Min mave er lidt sart og der skal ikke så mange kost mæssige udsving til før den kan brokke sig lidt:) vil høre dig om denne te også kan drikkes flere gange om dagen og hver dag? Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. marts 2019 kl. 16:49

   Hej Tanja,

   Breathing Tea (og de øvrige fermenterede teer, vi har hos os) er yderst milde urteteer. Samtidig virker fermentering stabiliserende på mave- og tarmsystem, så jeg vil absolut tro, at du kan få god glæde af dem. Det anbefales at drikke en liter om dagen (det svarer til et te-brev pr. dag – der er 10 breve pr. pose), men det kan du selvfølgelig gøre, som du selv føler for.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  13. marts 2019 kl. 06:54

  Ok tak for svar. 1 liter fordi at jeg kan bruge brevet 3 gange ikke? Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   13. marts 2019 kl. 11:16

   Hej Tanja,

   Du kan lave enten 1 liter te i en kande på én gang (det gør jeg, og så lader jeg den bare stå i løbet af dagen til jeg har drukket den – nogle gange når den at blive kold, men det smager stadig godt) eller du kan bruge te-brevet til at lave 3 kopper te, hvis du foretrækker det.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...