I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Cremer skal klappes ind, sagde Helena Rubinstein altid

Det er ikke altid, at jeg har (eller tager mig) tid til at lave den helt store DIY-ansigtsmassage herhjemme. Men her på hotelværelset i Berlin, hvor jeg ikke skulle tage mig af andre end mig selv og mit eget velbefindende, har jeg taget revanche. På spejlet i badeværelset var der nemlig en tv-skærm, hvor jeg – ta da – kunne se Youtube-film med ansigtsmassageteknikker samtidig med at jeg prøvede dem af på mig selv. Intet kan som den slags få mig i gang, og jeg må melde mig fuldstændig enig med Karin (der er den absolutte Youtube-læserhaj herinde på skønhedsbloggen) og kåre skønne Lisa Eldridges ansigtsmassage-film som den bedste (find den lige her), men sæt tid af, for hun taler og viser i noget nær 20 minutter, hvis du vil have det hele med. Så har du også tips til både øjenområdet, kindbenene og kæbelinjen. Her finder du masser af fine eksempler og teknikker, som du let kan bruge selv, og til massagen kan du enten bruge gode ansigtsolier hjemme fra skabet eller en god rensebalm. Jeg kan bedst lide det sidste, da olierne trænger hurtigere ned i huden, og mine favoritter til formålet tæller Trilogys nye Rosehip Cleansing Balm, The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleansing Balm (den deler jeg i øvrigt med Lisa Eldridge – ja ikke fysisk, men som favorit) og Karmamejus nye Muse Rensebalm. Alle tre er uden dikkedarer og med økologiske ingredienser. Lad mig gerne høre, hvad I synes – og så byder jeg ind med mine tre hurtige hverdags-ansigtsmassage-favorit-hjælpemidler i morgen. Jeg kan afsløre, at den ene af dem inkluderer en dans …

8 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  22. november 2015 kl. 19:25

  Er også blevet mere bevidst om ansigtsmassage efter indkøb af karmamejus rensebalm ( den indbyder jo til det !) og efter at have set Eldridges vejledning 🙂

 • Svar
  Lisbeth M.
  23. november 2015 kl. 00:25

  åh Charlotte, det er simpelthen et fantastisk billede du bruger til dine indlæg om ansigtsmassage 😀 😀
  Et spejl med tv, me want!!! Tror jeg vil bruge de 20 minutter på videoen i morgen. Lidt ekstra tid til forkælelse er altid lækkert ovenpå en hård mandag!!

 • Svar
  HeLene
  23. november 2015 kl. 10:58

  Jeg klapper hænderne og ansigtet nu, kan altid bruge lidt ansigtsmassage!

 • Svar
  Karin V S
  23. november 2015 kl. 17:31

  Kære Charlotte 🙂
  Tak for dine gode råd udi massage 🙂
  Tror du ikke det er en god ide at skifte lidt imellem de forskellige massagetyper?
  Jeg veksler selv mellem massage à la Lisa Eldridge, Methode Jeanne Piaubert’s ansigtsrulle og så min jaderulle 🙂
  Kender du Sarah Chapman fra London? Hun har sin egen hudplejeserie og salon med lækre behandlinger. Hendes ansigtsmassage-rulle minder en del om J.Piaubert’s rulle, men den går mere i dybden.
  Der sker vel heller ikke noget ved at man giver huden en omgang hver dag?
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. november 2015 kl. 22:13

  Du har helt ret, HeLene, Karmamejus rensebalm indbyder så meget til ansigtsmassage!;) Ret smart egentlig, med en rensebalm med nærmest indbygget massage.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. november 2015 kl. 22:14

  Ja, Lisbeth, jeg faldt også for det. Det er et gammelt billede fra Helena Rubinsteins Beauty Schools, hvor hun lærte d’damer at massere ansigtet. Hun var en meget klog dame.

  Rigtig god fornøjelse med video og DIY;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. november 2015 kl. 22:15

  Ja, for søren, HeLene, klap løs. Hvis jeg ikke havde hænderne på tastaturet, så var jeg også i gang;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. november 2015 kl. 22:27

  … jeg tror jo meget på det, jeg kalder for ‘intuitiv hudpleje’, Karin. Altså at man kigger på sin hud og mærker efter, hvad der virker og er godt for én. Så hvis du – og din hud, ikke mindst – har det godt med lidt massage hver dag, så skal du endelig gøre det. Og det skader aldrig at skifte lidt mellem metoderne, de har jo også forskellige effekter. Hvor jaderullen typisk kan være lidt afslappende, er The Dance Facial jo absolut det lige modsatte.

  Sarah Chapman kender jeg kun af omtale og har fulgt lidt med på sidelinjen, når jeg har besøgt London og SpaceNK. Men jeg har aldrig brugt hendes produkter.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...